kolega,
nije toliko bitno što je to za njih presitno, ali barem si neću dozvoliti da sa mojim novcima barataju po Češkoj, Poljskoj, Madžarskoj……………
O aroganciji i bahatosti neću govoriti jer kupovati po najvećim cijenama, a sada nakon svih potresa pričati o precijenosti tržišta i o napuhanom CROBEX-u za 50% je stvarno sramotno.
Više je stvar principa, a manje pravog efekta
Aj promislite šta bi AZ fond mogao prodavati da namiri rasrđene forumaši koji masovno povlače svoje teškom mukom stečene penzije i daju ih drugima. INGRU možda ? [lol] [lol] [lol]
Aj promislite šta bi AZ fond mogao prodavati da namiri rasrđene forumaši koji masovno povlače svoje teškom mukom stečene penzije i daju ih drugima. INGRU možda ? [lol] [lol] [lol]
prinos na hr obveznice 5,5% inflacija 6,3%…hmmm možda njih [lol] [lol]
ili ček, ček nek prodaje dionice i udjele u inozemnim fondovima…ipak su oni na direktnom udaru subprime kredita [lol]
osim toga AZ fond se nakrcavao dionicama za vrijeme najjaće korekcije (koju je opet sam stvorio) tako da veću hrpu laži ili neznanja već dugo nisam pročitao…
a kad u konačnici zaba vidi što joj je ovaj štreberčić napravio, predviđam nogicu do kraja godine…
da ne spominjemo da je AZ fond već imao niske prinose, a kada ga opali po đepu optima i slićne eskapade još će ove godine završiti i u minusu
Možete priupitati Hanfu o čemu se ovdje radi na tel. 01/617 32 00. Ja sam priupitao, dotična gospođa glasnogovornica ima mišljenje o tome koje je vrlo zanimljivo, nadam se da će biti i službeno očitovanje o tome.
Kolega podijelite vlastito saznanje s nama
Ili ako ulažete u AZ fond upitna vam je mirovina.
– ma nikako nije upitna, zakon ih obvezuje 70% ulaganja van burze.
– ali mirovina će biti manja nego kod ostalih.
– a i sada imaju nagore rezultate u odnosu na konkurenciju.
– sutrašnji članak tipa, tko ulaže u AZ mirovinski fond imati će i puno manje mirovine,
– plus par tisuća izlaza iz AZ,
– a procedura je zbilja jednostavna i besplatna,
– e onda bi menager vrlo lako mogao doći i na ulicu.
Pozdrav !
Ponavljam jos jednom PBZ mirovinac je jedini koji brani.
Da, vjerojatno.
Kuzis sto je sada problem?
Nitko ne zeli kupovati likvidne dionice, jer nisu sigurni hoce li kreten ponovno zatraziti isplatu/poceti rasprodaju!
I sad svi kao mjerkaju nelikvidne dionice, a u nijih zbrog raznoih ogranicenja ne mogu ulagati.
I tako sada imamo tesku letargiju i preljevanje iz supljega u prazno.
I tako do jeseni dok se zla krv ne razrijedi…
Ne vjerujem, jer su i oni u minusu, ali ako krenu čekam ih na bidu duboko, duboko ispod….[thumbsup]
Nek mi prodaju po realnoj cijeni koji oni misle da je, -50%, ja ću biti zadovoljan.
Uostalom mirovinci nisu do grla u dionicama, tako da neće trebati prodavati ako se budu povlačile penzije, a mislim kolega da bi to trebali i znati , jer glumatate pametnjakovića.[thumbsup]
asdfgh123: ” Ili ako ulažete u AZ fond upitna vam je mirovina. ” – ma nikako nije upitna, zakon ih obvezuje 70% ulaganja van burze. – ali mirovina će biti manja nego kod ostalih. – a i sada imaju nagore rezultate u odnosu na konkurenciju. – sutrašnji članak tipa, tko ulaže u AZ mirovinski fond imati će i puno manje mirovine, – plus par tisuća izlaza iz AZ, – a procedura je zbilja jednostavna i besplatna, – e onda bi menager vrlo lako mogao doći i na ulicu. Pozdrav !
Ako menagera stjeraju na ulicu ja sam za to da odvajamo za njega “ii-a stup” simbolično da može preživjeti dok ne nađe drugi posao.
I ja samu AZ ii zlazim odmah sutra van.Trebali bi javno potpisati peticiju da se tog Novoselca smijeni.
Ostavite se ulaganja na osnovu novinskih članaka. Tamo vam neće pisat što će se zbivat na burzi.
Nekima je draže kad se lijepo piše a tržište pada [lol]
AZ je u cashu. a i iz OIF su povukli sve!a cini mi se da ti radis za njih, dosad sam mislio da si u Rajfici!
zivio![wink]
GERONIMO: ” Ponavljam jos jednom PBZ mirovinac je jedini koji brani. ” Da, vjerojatno. Kuzis sto je sada problem? Nitko ne zeli kupovati likvidne dionice, jer nisu sigurni hoce li kreten ponovno zatraziti isplatu/poceti rasprodaju! I sad svi kao mjerkaju nelikvidne dionice, a u nijih zbrog raznoih ogranicenja ne mogu ulagati. I tako sada imamo tesku letargiju i preljevanje iz supljega u prazno. I tako do jeseni dok se zla krv ne razrijedi…
meni se cini da je najsigurnije uci u dionice koje su bile na IPOu…
vern, ht, atgr…
za njih se barem zna koje je neko “realno” dno.
i postoji ta psiholoska barijera….
u ovom trenutku mi se sve ostalo cini vrlo opasnim.