A da… a ako ljudi sami ne izaberu fond koji žele automatski im se dodjeljuje AZ [rolleyes]. Zašto baš taj fond a najgori je[rolleyes]
Ljudi koje ne izaberu sami se tada raspoređuju sukladno psototnom udjelu svakog fonda u ukupnom broju članova.
Živo me zanima da li će i kako Šprajc komentirati[shocked][shocked]
ma ne bi trebalo ovo doci do dnevnika…
samo ce opet nastati sranje i pad trzista.
dovoljno da ostane na forumu i da hanfa reagira, ali bez medijske pompe…
ovi mirovinci stvarno su pravo zlo na trzistu…
[sad][undecid]
Možete priupitati Hanfu o čemu se ovdje radi na tel. 01/617 32 00.
Ja sam priupitao, dotična gospođa glasnogovornica ima mišljenje o tome koje je vrlo zanimljivo, nadam se da će biti i službeno očitovanje o tome.
plavi:
I ja mjenjam fond, idem u svoj – plavi fond.
ja sam imao mogućnost biranja.izabrao sam I. stup i vlastiti fond.do sada sam više nego zadovoljan.
prosječan godišnji prinos od 27%.
Hm jedina osoba na ovom forumu koja se razveselila ovoj izjavi je RealBear,nebi se zacudio da nema kakve veze sa AZ mirovincem i ostalom bagrom
Aj promislite šta bi AZ fond mogao prodavati da namiri rasrđene forumaši koji masovno povlače svoje teškom mukom stečene penzije i daju ih drugima. INGRU možda ? [lol] [lol] [lol]
OPTE? [lol]
Možete priupitati Hanfu o čemu se ovdje radi na tel. 01/617 32 00. Ja sam priupitao, dotična gospođa glasnogovornica ima mišljenje o tome koje je vrlo zanimljivo, nadam se da će biti i službeno očitovanje o tome.
pa kaj ti je rekla?
daj napisi…
nemrem sad zvati..
AZ -fond 08000099 besp. telefon i mail: mojfond@azfond.hr, javite im razlog napuštanja fonda, ja jesam.