Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Živo me zanima da li će i kako Šprajc komentirati[shocked][shocked]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ja sam već podnio zahtjev za izlazak iz AZ mirovnskog.

– samo puno investitora nema pojma kakva je to procedura,
– jednostavno je,
– ali napiši što treba uraditi.
Pozdrav !

Otic u REGOS

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Jel netko uocio promet, 71 milja, dosta bolje nego prošlih dana [huh]

ma koga briga sada za promet.
treba rastjerati bagru iz mirovinskih fondova…

I ne zaboravite prva promjena je besplatna.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

se dobije i set noževa?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

JEDINI PBZ BRANI TRZISTE A OVA OSTALA TRI CEKAJU.Po mojim saznanjima.[angry]

SAM PROTIV SVIH

Ivana,

odeš u Regos (poslovnica FINA-e) i poneseš dokument sa slikom i JMBG-om.

iz AZ Alkmara nema izlaznih naknada. a sljedeća uplata ide sa prve sljedeće plaće.

Pozdrav

robertus: ” ja sam već podnio zahtjev za izlazak iz AZ mirovnskog. ” – samo puno investitora nema pojma kakva je to procedura, – jednostavno je, – ali napiši što treba uraditi. Pozdrav !

Prebolestan je ovaj…. Vaš link dinko.novoselec@azfond.hr…navalite…

Eto ja mu poslao mail sa svojim ostrim neslaganjem sa njegovom politikom ulaganja u HRV
Nastavite niz, argumetirano, mozda covjek ne zna nista bolje, pa eto neka nesto nauci osim kako manipulirati trzistem sa tudom lovom, koju smo mu obvezni dati[tongue][tongue][tongue]

AZ? Hvala, ne.

se dobije i set noževa?

da navodno i fotografija sa metom

Postanite Eu-robovi

Aj promislite šta bi AZ fond mogao prodavati da namiri rasrđene forumaši koji masovno povlače svoje teškom mukom stečene penzije i daju ih drugima. INGRU možda ? [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

I ne zaboravite prva promjena je besplatna.

Nije baš tako. Nakon tri godine možeš mijenjati bez provizije i tako stalno. Unutar tri godine plaćaš proviziju, ide se u FINU koliko znam.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close