Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel probo neko dobit ovu njušku na telefon da malo obrazloži svoj lucidan zaključak ili možda na mail ?
Takvom vjerojatno otvara mail tajnica
Imam ja za njega vijest : raspali se bitlsi, sad će prodat još više lp -a

AZ mirovinski fond: Ne namjeravamo povećati ulaganje u hrvatske dionice

Crobex 50 posto precijenjen?

ovo da nije tužno bilo bi smiješno
dabogda ih skršili mađari, poljaci i česi

ovako nešto za pročitati moguće je samo u Neovisnoj

Na koliko onda oni čekaju krobi… po ovome na 2800 negdi [lol] [lol]. Jel to u AZu rade neki komedijaši ili samo misle da postoji dovoljno ovaca kojima mogu prodat takvo neš [rolleyes]…

You either do it right or you get eliminated!

Evo: http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/mirovinski/doko-crobex-po-p_e-omjeru-precijenjen-30-50%25,10007.html Doko, član uprave, praktički nam govori , P/E omjer što veći to je precijenjenije tržište , dakle dokaz vlastitog neznanja. Nebi bio problem da se ne radi o vodećim ljudima u najvećem mirovinskom fondu u HR. Davore Doko uzmi si moderniju literaturu u ruke pa čitaj i nauči, umjesto što se ovako blamiraš pred cijelim auditorijem. P/E tvrtke A je npr. 20, a tvrtke B je 40, DAvore moj Doko to ne znaći da je tvrtka B automatski skuplja na toj cijeni gledajući taj omjer. A isto je i sa indexima.E pa zašto je to tako , sjedni u stolac i zagrij malo stolicu pa nauči. Danas je znanje najveća vrijednost društva, a samim time više nije besplatno logika sama tako nalaže je li tako?

Možda nije problem u takvim tipovima, ali tko je njih zaposlio, unaprijedio na ova mjesta, e taj je problem. Brat mi radi u jednoj stranoj firmi kod nas i veli da austrijanac koji odlučuje tko će se zaposliti još ni jednom u 7,8 godina koliko mi je brat tamo nije pogriješio. Ali nema po babi i stričevima, samo znanje i sposobnost.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Ova dva majstora su pokrenula lavinu.
Onda je super-majstor iz RBA mirovniskog sutradan poslao zahtjev OIF-u za cca milijardu i pol KN isti dan.

Zbog toga smo danas tu gdje jesmo.

Istodobno su se stavili na kupnju i sve pokupili od svog sestrinskog OIF-a.
I sada im je sve preskupo.

Trebamo svi preci u PBZ i Erste. Ovi su teske budale. Mislim, jasno mi je da im nije lako; ipak rade najdosadniji posao na svijetu. Nema isplata jos 15 godina; jebe se njih kako upravljaju s novcima do tada.
Ali ovo je prestrasno.

Ovo je stvarno nevjerovatno kakva ekipa sjedi u AZ-u.

O nekim stvarima više od njih znaju u AZ Alkmaru (za eminentne stručnjake to ej nogmoetni klub iz Nizozemske).

ja sam već podnio zahtjev za izlazak iz AZ mirovinskog

Evo: http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/mirovinski/doko-crobex-po-p_e-omjeru-precijenjen-30-50%25,10007.html Doko, član uprave, praktički nam govori , P/E omjer što veći to je precijenjenije tržište , dakle dokaz vlastitog neznanja. Nebi bio problem da se ne radi o vodećim ljudima u najvećem mirovinskom fondu u HR. Davore Doko uzmi si moderniju literaturu u ruke pa čitaj i nauči, umjesto što se ovako blamiraš pred cijelim auditorijem. P/E tvrtke A je npr. 20, a tvrtke B je 40, DAvore moj Doko to ne znaći da je tvrtka B automatski skuplja na toj cijeni gledajući taj omjer. A isto je i sa indexima.E pa zašto je to tako , sjedni u stolac i zagrij malo stolicu pa nauči. Danas je znanje najveća vrijednost društva, a samim time više nije besplatno logika sama tako nalaže je li tako?

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Prebolestan je ovaj….
Vaš link
dinko.novoselec@azfond.hr…navalite…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

AZ-mirovinski 08000099,besplatan.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Iz ovih stopa idem tražiti da preselim mojih cca 150000 kn II stupa iz AZ fonda u neki drugi fond. Nebu on moje novce nosal po svijetu i negdje zgubil.

Kaj već nisi kolega ?

sve je to igra
nemojte se hvatati na njihovu mrezu

veliki su to zlikovci

Postanite Eu-robovi

Navodno bi HANFA zbog ovoga trebala reagirati, ako neće zbog ovoga ne znam zbog čega bi?
Otovreno prizivanje sloma tržišta kapitala.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

meni je najbolje što on planira ići na tržišta poljske, češke i mađarske…gdje ih već čekaju sve važnije svijetske investicijske kuće koje upravo čekaju ovakve štreberčiće da im uvaljaju svoje smeće…

Čuo čovjek da ima nekih jeftinih obveznica na tržištu…super su samo kaj su subprime, ali on i onako ne zna što to točno znaći….[lol]

asdfgh123:

Prvo je rekao da će ovo biti loša godina za fondove. Zatim je izjavio da je tržište precijenjeno.

Koliko dionica Optime ima taj fond. Po kojoj cijeni i koliko dionica je kupovao INGRU i ATGR? Po kojim cijenama su kupovali Konzum, Ledo, ATPL…..

I sad im je preskupo? Taj čovjek bi sada trebao odmah biti smijenjen i kažnjen jer je kupovao je pre preskupe dionice od naših mirovina (tada su dionice bile skuplje i do 30%). Znači on priznaje da je preplatio dionice i na taj način nas oštetio za stotine miliona kuna.

Upravo tako, a treba hitno reagirati i Hanfa.
Za ovo treba zvati Hanfu i upozoriti na ovakve izjave, koje prizivaju slom tržišta kapitala u Hrvatsakoj.
Inaće AZ mirovinski fond, godinama najlošiji fond po prinosima među 4 obvezna mirovinska.

A da… a ako ljudi sami ne izaberu fond koji žele automatski im se dodjeljuje AZ [rolleyes]. Zašto baš taj fond a najgori je[rolleyes]

You either do it right or you get eliminated!

New Report

Close