Trio fantastikus sa VSE-a
ADPL-185
VART-190
DDJH-182
Nema , svi unutar 10 kuna i tako unutar zadnjih godinu dana.
Nema sta, kao da su ista industrija i fundamenti
Za ovakve izjave o našem tržištu i bahatost ovog lika iz AZ jedino je zaslužan Samodol. Trebao im je bez opomene odmah uzeti licencu za nedavna sranja što su radili i to na neko vrijeme, a ne da se sprda sa HR tržištem.[bye]
Pa kaj ti mislis da ce Samodol nesto napravitit osim popiti kavu sa naocalkom iz AZ-a.
Pa zar je moguce da se dozvolio ovakvo javno lupetanje od strane AZ-a nakon sto su bili pozvani na razgovor kod Samodola(bit ce da su pricali o zenama i to….jerbo da im je nesto pametno rekao ne bi ga hebali u zdrav mozak nakon 8 dana). Toliko o ulozi stabilizatora trzista koji mirovnici eto trebaju njegovati.
Hebem ti sto sam ljut, a nemrem nista napraviti, hebem ti drzavu u kojoj regulator ima tezinu papira.
Bljak, bljak, bljak[embarass][embarass][embarass]
Ovo što je izjavio predsjednik uprave najvećeg mirovinskog fonda je najblaže rečeno skandalozno.
TRžištze je 30-50% precjenjeno u usporedbi sa istočnoeuropskim, pa po čemu on daje tu računicu da mi je samo znati?
Taj isti fond je kupovao Ingru po 60 000 kuna prije koji mjesec , a i masu drugih dionica po ciejnama osjetno višim od sadašnjih , da bi sada pedsjednik uprave izjavio da je tržište precijennjeno 50 %? PA neka onda prvi ponudi ostavku.
…
To su izlazili zene, rodjaci, prijatelji, ljubavnice, kucni ljubimci itd…
Taj isti fond je kupovao Ingru po 60 000 kuna prije koji mjesec , a i masu drugih dionica po ciejnama osjetno višim od sadašnjih , da bi sada pedsjednik uprave izjavio da je tržište precijennjeno 50 %? PA neka onda prvi ponudi ostavku.
Amen !!
[angry] [angry]
I ja mjenjam fond, idem u svoj – plavi fond.
Pogledaj koliko je AZ kupovao u zadnja 3-4 tjedna, i onda ovo izjavi…..
Ajmo kladioničari…..idemo dolje…..imam casha…ovaj čuvam samo za vas…..stavljam jako nisko….[lol]
Ako AZ to izjavi onda idemo dolje. Ako su toliko grlati, neka AZ sruši tržište ako može i koliko bi to tržište ostalo na tim cijenama od -50%. Bljak, jadnici.
HANFO jadna li si.[pray]
evo društvo,
ja poslao upit jednom drugom fondu sa procedurom oko promjene. Hvala gospon Dinko.
nije puno, ali čovjeka veseli. I put oko svijeta počinje prvim korakom
Otišao na stranicu AZfonda i lik je opravdao moja očekivanja. Tipični menađerčić sa cvikama što i na +50 hoda u košulji s kravatom i u odijelu. Malo je reći da ne podnosim tipove koji ni sliku na zid neznaju objesiti ali razbacivati se pameću i tuđim novcima to im jako dobro ide.[yawn]
Prvo je rekao da će ovo biti loša godina za fondove. Zatim je izjavio da je tržište precijenjeno.
Koliko dionica Optime ima taj fond. Po kojoj cijeni i koliko dionica je kupovao INGRU i ATGR? Po kojim cijenama su kupovali Konzum, Ledo, ATPL…..
I sad im je preskupo? Taj čovjek bi sada trebao odmah biti smijenjen i kažnjen jer je kupovao je pre preskupe dionice od naših mirovina (tada su dionice bile skuplje i do 30%). Znači on priznaje da je preplatio dionice i na taj način nas oštetio za stotine miliona kuna.
Ako je mislio na P/E u odnosu na tržišta koja je komparirao, tada čovjek očito ne zna što je i kako se tumači P/E.
Ispada po njemu valjda da veći P/E znaći veću skupoću / precjenjenost tržišta, e Dinko Dinko, jadna nam država i budući umirovljenici kada nam ovakvi ljudi vode mirovinske fondove.
Kupovali su na visokim cjenama dionice i sada govore da im je preskupo kada su cijene 25-35 % niže.
Ovo što je izjavio predsjednik uprave najvećeg mirovinskog fonda je najblaže rečeno skandalozno.
TRžištze je 30-50% precjenjeno u usporedbi sa istočnoeuropskim, pa po čemu on daje tu računicu da mi je samo znati?
Uostalom sa ovakvom izjavom će morati reagirati i HANFA i Ante Samodol, jer dotični čovjek priziva slom tržišta.
Na koliko priziva Crobex sa ovakvom izjavom, skandalozno.
Uostalom i laže , jer kupuje AZ fond u zadnje vrijeme i te kako, pa kako onda to ne misli povečavati udjele, a kupuju konstantno?Nemam sada nažalost ovdje promjene u top 10 po dionicama, ali sam siguran da ukupno gledajući povečavaju udio u dionicama, prema tome govori neistinu. Ako netko ima top 10 svih dionica, neka stavi usporedbu za AZ fond.
E,sada je predlažem neka AZ mirovinski fond vrati ljudima novce sa kojima je kupovao dionice na ATH.
Pa čovjek sam priznaje da je kupovao po sadašnjim cijenama * 50 % većim cijenama, ako to nije razlog za njegovu ostavku onda ne znam što je ??!
AZ obvezni mirovinski fond – OMF
– prosijećni godišnji prinos (PGP) 6.17%
– od ostala tri ima zbilja i najgori rezultat.
– po meni ne treba uopće ulagati u dionice, jer nemaju pojma.
– pa više bi zaradili na oročenoj štednji.
Pozdrav !