Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Podravka i Adris se prate u stopu

tenkista: ” Malo je off topic, samo da vas pitam za mišljenje. Čitam na biznisu kako je tip kupio cijelo selo na otoku Visu sa desetak kuća za 370000 eura. Znam jedno selo u hrvatskom Zagorju od 7 kuća( jedna je od moje stare) na jednom lijepom brežuljku. U cijelom selu živi još samo jedna stara baba. Sve kuće su na prodaju jedino treba još riješiti babu. Bi se isplatilo kupiti cijelo selo za recimo 50000 Eura, jer za tu cijenu bi sigurno prodali. To je autohtono s tim da su još 2 kuće u jako dobrom stanju. Mislim ono…uđemo u Uniju , cijena skoči x10..[proud] ” Za takve stvari se može dobit lijepa suma novaca iz EU fondova, kao očuvanje kulturne i autohtone baštine

Jeli baba uljucena u cijenu sela ili ona ide( kako bi mi u Dalmaciji rekli) za žuntu? [proud]

tenkista:

Malo je off topic, samo da vas pitam za mišljenje. Čitam na biznisu kako je tip kupio cijelo selo na otoku Visu sa desetak kuća za 370000 eura. Znam jedno selo u hrvatskom Zagorju od 7 kuća( jedna je od moje stare) na jednom lijepom brežuljku. U cijelom selu živi još samo jedna stara baba. Sve kuće su na prodaju jedino treba još riješiti babu. Bi se isplatilo kupiti cijelo selo za recimo 50000 Eura, jer za tu cijenu bi sigurno prodali. To je autohtono s tim da su još 2 kuće u jako dobrom stanju. Mislim ono…uđemo u Uniju , cijena skoči x10..[proud]

Daj mene uključi, zainteresiran sam.

I ja sam zainteresiran za joint venture…

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

Jesu li se ovo mirovinci konačno uključili u program???

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

imam jedno pitanje za experte,[lol] od 5-14 travnja se odrzava sajam nautike u splitu, tada vadim sve i kupujen brod. prst u uvo i lovit ribu daleko od burze i brzog zivota. portfelj mi se sastoji od DDJH i TISKA, fifty fifty. sad mi je pushing na djuri 20 % a na tisku 12 %. na koliko mogu ocekivat navedene dionice za mjesec dana jer moran pocet citat review-e brodova [undecid]

Nemoj kupovati brod ako neznas sve troskove, vjeruj mi..
Novi, charterirat ces ga?
Budi spreman da se nece vratiti pare nikad.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ne ne nikakvom charteru ga ne dam, nece to bit ni jedrilica ni brod priko 25k eur.
pa niti ne ocekujem povratak para, vidi moj sig, gusti se placaju xD

...nije u šoldima sve...

Warren: ” tenkista: ” Malo je off topic, samo da vas pitam za mišljenje. Čitam na biznisu kako je tip kupio cijelo selo na otoku Visu sa desetak kuća za 370000 eura. Znam jedno selo u hrvatskom Zagorju od 7 kuća( jedna je od moje stare) na jednom lijepom brežuljku. U cijelom selu živi još samo jedna stara baba. Sve kuće su na prodaju jedino treba još riješiti babu. Bi se isplatilo kupiti cijelo selo za recimo 50000 Eura, jer za tu cijenu bi sigurno prodali. To je autohtono s tim da su još 2 kuće u jako dobrom stanju. Mislim ono…uđemo u Uniju , cijena skoči x10..[proud] ” Daj mene uključi, zainteresiran sam. ” I ja sam zainteresiran za joint venture…

također zaiteresiran….riješavam babu, i tražim 10% manji ulaz[thumbsup]

Moderatora treba zabranit!!!

blueman:

Ne ne nikakvom charteru ga ne dam, nece to bit ni jedrilica ni brod priko 25k eur.
pa niti ne ocekujem povratak para, vidi moj sig, gusti se placaju xD

Nije vrag da ima još netko ko je na burzi da bi kupio jedrilicu?
Moram priznat to mi je bio prvi motiv bavljenja ovim sportom i skoro sam bio blizu kad u 11. mjesec……..
ode sve u mp3[thumbsup][bye]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

zeko: ” beholder: ” hura, kriza je iza nas! [lol] samo ne znam zašto je cijela europa u crvenom? [undecid] ” Zato što ne čitaju Business.hr [lol] [lol] ” Pali su daleko manje od nas, budimo realni. Malo je off topic, samo da vas pitam za mišljenje. Čitam na biznisu kako je tip kupio cijelo selo na otoku Visu sa desetak kuća za 370000 eura. Znam jedno selo u hrvatskom Zagorju od 7 kuća( jedna je od moje stare) na jednom lijepom brežuljku. U cijelom selu živi još samo jedna stara baba. Sve kuće su na prodaju jedino treba još riješiti babu. Bi se isplatilo kupiti cijelo selo za recimo 50000 Eura, jer za tu cijenu bi sigurno prodali. To je autohtono s tim da su još 2 kuće u jako dobrom stanju. Mislim ono…uđemo u Uniju , cijena skoči x10..[proud]

ako mozes kupit cijelo selo za 50k, kupi – sigurno ce ti se isplatit

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Jesu li se ovo mirovinci konačno uključili u program???

jesu,
Također, u ovim uvjetima, kao najbolju investiciju u AZ-u vide depozite, jer su na njih kamatne stope još uvijek više od stope inflacije, ali i obveznice, posebice u svjetlu najava da će se država ove godine više zaduživati na stranim tržištima i time malo osloboditi domaće tržište koje je zadnje dvije godine postalo “zagušeno ponudom”.

Vaš link

blueman: ” Nemoj kupovati brod ako neznas sve troskove, vjeruj mi.. Novi, charterirat ces ga? Budi spreman da se nece vratiti pare nikad. ” Ne ne nikakvom charteru ga ne dam, nece to bit ni jedrilica ni brod priko 25k eur. pa niti ne ocekujem povratak para, vidi moj sig, gusti se placaju xD

svejedno brod je stvarno losa investicija, ne isplati se prodavat dionice za kupovinu broda
brod kupi od profita, a glavnicu ne diraj

pazi ovo, stvarno dobra vijest
D&B: kreditni rejting Hrvatske podignut na DB3c

na nekom normalnijem trzistu ovo bi povecalo cijene na trzistu kapitala

New Report

Close