Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE…

Fond je stavio strašljivca. 20+1. Ne žele očito da još cijena ide gore. Ništa posebno.

Ne brinem se ja za INGRu, nego za rušenje THNKe

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Na ADPL i DDJH dizanje cijene sa 1 dionicom. Kuda ide ovaj svijet?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Gdje vidiš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro je da je danas CROBEX u plusu samo bi tako trebalo mjesecima koliko je trajao i pad cijene dionica.
[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

DiAbLeRo:

Gdje vidiš?

Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?!
Frustracija mi ide čak dotle da želim upoznat soroša i predložit mu plan za uništavanje svih fondova u Hrvatskoj što bi bilo moguće sa mislim ne više od 10 milijardi kuna . Ja bi odrađivao kredite slijedećih 5 godina a fond manageri bi obarali rekorde tko se bacio sa veće visine na pločnik

Ukupno izdanih dionica ht-a ima 81.888.535 nominalne vrijednosti 100 kn. Ostalo je lako zaključiti.
A, možete li Vi kolega o svom planu uništavanja svih fondova smisleno govoriti sa Sorošom govoriti duže od pet minuta?[smiley][smiley][smiley][smiley]
I sto ako Vam on u šestoj minuti kaže da ne želi rušiti ono što je sam izgradio![lol] [lol] [lol] [lol]

Nego, dobro smo startali danas, bez uništavanja fondovske konkurencije, čini se…

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

valentine:

DiAbLeRo:

Gdje vidiš?

Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju

Nije se povukao nego je skoro cijeli poklopljen, ostadoše samo dugmići… [thumbsup]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju

Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš.
Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom.
Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup]

valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju

Nije se povukao, nego prodao komada 17.

sampras:

Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš.
Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom.
Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup]

Moja greška nisam gledao transakcije pa sam mislio da je uteko

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Von Braun: ” sampras: ” valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju ” Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš. Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom. Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup] ” Moja greška nisam gledao transakcije pa sam mislio da je uteko

NHF[smiley]

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a9jvs6BnaqS4&refer=home

Grci su se snašli [lol] [lol]

New Report

Close