A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE…
Fond je stavio strašljivca. 20+1. Ne žele očito da još cijena ide gore. Ništa posebno.
Ne brinem se ja za INGRu, nego za rušenje THNKe
Na ADPL i DDJH dizanje cijene sa 1 dionicom. Kuda ide ovaj svijet?
Gdje vidiš?
Dobro je da je danas CROBEX u plusu samo bi tako trebalo mjesecima koliko je trajao i pad cijene dionica.
[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
DiAbLeRo:
”
”
Gdje vidiš?
Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju
Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?!
Frustracija mi ide čak dotle da želim upoznat soroša i predložit mu plan za uništavanje svih fondova u Hrvatskoj što bi bilo moguće sa mislim ne više od 10 milijardi kuna . Ja bi odrađivao kredite slijedećih 5 godina a fond manageri bi obarali rekorde tko se bacio sa veće visine na pločnik
Ukupno izdanih dionica ht-a ima 81.888.535 nominalne vrijednosti 100 kn. Ostalo je lako zaključiti.
A, možete li Vi kolega o svom planu uništavanja svih fondova smisleno govoriti sa Sorošom govoriti duže od pet minuta?[smiley][smiley][smiley][smiley]
I sto ako Vam on u šestoj minuti kaže da ne želi rušiti ono što je sam izgradio![lol] [lol] [lol] [lol]
Nego, dobro smo startali danas, bez uništavanja fondovske konkurencije, čini se…
valentine:
”
DiAbLeRo:
”
”
Gdje vidiš?
”
Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju
Nije se povukao nego je skoro cijeli poklopljen, ostadoše samo dugmići… [thumbsup]
valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju
Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš.
Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom.
Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup]
valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju
Nije se povukao, nego prodao komada 17.
sampras:
”
”
Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš.
Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom.
Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup]
Moja greška nisam gledao transakcije pa sam mislio da je uteko
Von Braun: ” sampras: ” valentine: ” DiAbLeRo: ” A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE… ” Gdje vidiš? ” Povuko se izgleda bio je stavio 21 komad na prodaju ” Sampras, buniš se drugima, ali nemaš pojma. Daj prati ono o čemu pričaš. Jesam ti rekao da je bio nalog na 39500kn 1 kom i došlo je zatim još 20kom. Pogledaj si transakcije, pa ćeš vidjeti gdje je nestao nalog. [thumbsup] ” Moja greška nisam gledao transakcije pa sam mislio da je uteko
NHF[smiley]
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a9jvs6BnaqS4&refer=home
Grci su se snašli [lol] [lol]