Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto, mislim da je dosla faza kad veliki kušaju sto su zakuhali. Ajde trgujte medju sobom[lol]

A stvarno su veliki ko ludi trgovali u zadnje vrijeme[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

http://seebiz.eu/hr/burze/zasto-je-crobex-na-dnu%3f,9964.html

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?!

Veliki skupljaju sa skrivenim nalozima… nekog je iznendalilo na 325…

sisanje ovaca. Daj razmisli zasto je jucer to palo? nema razloga… prodali mali u panici kad je krenulo padati…

na kupovnoj cijeni od 330 kn dividenda je 9 %. Vjerujem da Veliki nisu glupi da u ovim vremenima to ne pokupe…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

a jel imas ti neko suvislo objasnjenje za ovo kaj nam se dogadja zadnjih 3 mjeseca
[angry]

Postanite Eu-robovi

Ja mislim da bi trebali svi pokloniti svoje dionice bogatim investicijskim kućama i fondovima jer to oni žele.
Stvarno smo bili i ostajemo Balkan.Jako tužno.

xmenergy: ” Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?! ” a jel imas ti neko suvislo objasnjenje za ovo kaj nam se dogadja zadnjih 3 mjeseca [angry]

quote=kairos10]
http://seebiz.eu/hr/burze/zasto-je-crobex-na-dnu%3f,9964.html [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
[/quote]Mislim da je ovo odgovor koji poprilično oslikava situaciju na tržištu
Moje je pitanje bilo za ht i igre mačke i miša sa skrivenim nalozima na kupnji i prodaji
Frustracija mi ide čak dotle da želim upoznat soroša i predložit mu plan za uništavanje svih fondova u Hrvatskoj što bi bilo moguće sa mislim ne više od 10 milijardi kuna
Ja bi odrađivao kredite slijedećih 5 godina a fond manageri bi obarali rekorde tko se bacio sa veće visine na pločnik

borism: ” xmenergy: ” Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?! ” a jel imas ti neko suvislo objasnjenje za ovo kaj nam se dogadja zadnjih 3 mjeseca [angry] ” quote=kairos10] http://seebiz.eu/hr/burze/zasto-je-crobex-na-dnu%3f,9964.html [thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Mislim da je ovo odgovor koji poprilično oslikava situaciju na tržištu Moje je pitanje bilo za ht i igre mačke i miša sa skrivenim nalozima na kupnji i prodaji Frustracija mi ide čak dotle da želim upoznat soroša i predložit mu plan za uništavanje svih fondova u Hrvatskoj što bi bilo moguće sa mislim ne više od 10 milijardi kuna Ja bi odrađivao kredite slijedećih 5 godina a fond manageri bi obarali rekorde tko se bacio sa veće visine na pločnik
[/quote]
svaka čast , sad si me nasmijao kolega !

Kako se fondovi igraju a onda kažu panika malih a nigdi ni jednoga maloga

Kupnje Prodaje
Cijena Količina
325,50 22
325,12 10
325,11 63
325,10 45
325,02 69
325,00 101
324,04 60
324,03 115
324,02 384
324,00 377

Cijena Količina
326,00 18
326,90 76
327,00 1000
327,48 100
327,49 152
327,50 908
327,89 52
328,00 404
329,00 102
329,09 328

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ja mislim da bi trebali svi pokloniti svoje dionice bogatim investicijskim kućama i fondovima jer to oni žele. Stvarno smo bili i ostajemo Balkan.Jako tužno.

zašto tako misliš?
Uopće nije tako crno.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Skužit će da sami pilaju svoju granu kad dobiju povratni udar u potiljak….
Dobar izraz mi je onaj da je to situacija u kojoj si opušten sve dok ne vidiš u retrovizoru frajera koji vozi 300 km/h, a onda je već kasno…

opala!

A vidi ovog samoubojicu na asku INGRE…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close