Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Yahoo govore veliki rast EU akcija na otvaranju – pogotovo bankarski sektor i minerali.
Da li ce i kod nas konačno krenuti sa pravom kupnjom?

blueman: ” hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi?? ” Vrlo respektabilna tvrtka koja radnike plača sa zakašnjem od 3 mjeseca i to na 2 puta. Radi onaj ko mora,ipak je Donji Miholjac malo nerazvijeno mjesto,a Josip to dobro koristi.[huh]

Šeletu se stuca decki, pustite covjeka da zaraduje[lol]

No pain no Game

Bilo je , čini mi se , u poslovnom klubu prošli petak kako investitori “lupaju po asku ” kada je lijepo vrijeme a kad je ovo kao danas…
Samo nisu rekli da li vrijeme u Seattleu ili Tromsou ruši DJ i Total Share
Možda danas kod nas krenu lupat Dubrovčani, Konavljani ili Prevlačani
[lol]

Nakon najnovije afere s drukanjem nadolje radi jeftiniog dokupa, danas se očekuje pad dionice VBKZ-R-A, Von Braun Consulting D.D. Von Braun će danas nakon pada jeftino dokupiti, zatim će sve demantirati, pa će se cijena vratiti gore [lol]

A jesi zaje…..[lol]
Hm, ja jučer postao žrtveno janje, što čini mi se nekima paše, da bi skrili svoj duboko ukorijenjeni
medvjeđi temperament.
♪♫ ♪♫♪ ♫♪♫ “Pridružujem se ljudima dobro volje, koji drukaju samo na dolje”♪♫ ♪♫♪ ♫♪♫

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zeleni se, sve …

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe [wink]

blueman:

hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??

Treba obratiti pažnju i na proizvođače Romobila i Rola !

Kako ste krenuli doci cete do proizvodjaca sportske obuce! [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

zeleni se, sve … http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe [wink]

Je samo kod nas po postavljanju naloga ne izgleda opet dobro!

hrca11:

Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van

Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??

Kolega, niti to im ne pomaze… jako dobro znam kako firma posluje, cijeli pogon je smjesten u gradu iz kojeg dolazim, poznajem vlasnika a i mnogi moji prijatelji su tamo zaposleni. firma je u ogromnim dugovima, kreditno zaduzena, place kasne ili se selektivno isplacuju pojedincima a radna snaga dobije nekakve bonove. zadnja iformacija koju sam dobio da se jos nije napravio proracun za ovu godinu… treba li uopce jos sta reci?

sto se mjesalica tice, svako malo se dogodi da im narucitelj vraca posiljke od po 1000 komada jer propustaju ili imaju nekakav drugi kvar. zadnji puta je to bilo sa nekakvim Dancima, mislim da je u pitanju bilo oko 1500 komada.

@Hrca 11
Prava Balkanska firma[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

eto, mislim da je dosla faza kad veliki kušaju sto su zakuhali. Ajde trgujte medju sobom[lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Crobex 0,39%[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Jel ima netko suvislo objašnjenje događanja na ht-u ?!

New Report

Close