http://www.index.hr/vijesti/clanak/cijene-goriva-opet-podivljale/376767.aspx
poskupljuje gorivo od sutra
It’s offical…
http://www.ina.hr/default.aspx?id=203
EUROSUPER 95 8,50
EURODIZEL 8,40
[sad]
zgubidan10:
”
wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ”
Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol]
”
Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto?
[wink]
limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van
Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van
slažem se uz malu opasku: limex kupuje dijelove za bicikle u kini a proizvodi ljestve, miješalice i peći na kruta goriva
zmrklic:
”
http://www.index.hr/vijesti/clanak/cijene-goriva-opet-podivljale/376767.aspx
poskupljuje gorivo od sutra
”
It’s offical…
http://www.ina.hr/default.aspx?id=203
EUROSUPER 95 8,50
EURODIZEL 8,40
[sad]
Nevjerojatno mi je da postoji neka formula po kojoj se računa cijena, a sve nove cijene su okrugle… Nevjerojatna koincidencija [huh]
Kad će cijene nekretnina početi padati?
Kad če cijena nekretnina početi padati?
Po Murphyjevom zakonu, nakon što kupim stan [lol] [lol]
Šalu na stranu, evo baš je bilo u jutarnjem u nedjelju, a i na TVu kako prodaja u ZGu ide prilično loše i da neke zgrade u podsljemenskoj zoni već više od godinu dana nisu prodane – a nekad su se prodavale puno prije nego bi bile gotove…
Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van
Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??
hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??
Treba obratiti pažnju i na proizvođače Romobila i Rola !
Pa padaju samo se trebaš potruditi da padnu.
Po svemu sudeći, nikada.
Očito je da su i bakice čule da će cijene stanova rastu ulaskom u EU (što je zabluda), pa ne žele prodati sada
jer kao čule su da kvadrat stana na toj lokaciji u Frankfurtu dođe duplo više.
Po Kiosakiju, svakih 12 godina čini mi se završava se ciklus, 6 pada i 6 raste.
Baš me zanima koliko će kod nas trajati pad. Uskoro će i prodavci stanova početi po bidu..[thumbsup]
Di je Ivek da malo druka za pad stanova. Odma bi pali.[lol]
hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??
Vrlo respektabilna tvrtka koja radnike plača sa zakašnjem od 3 mjeseca i to na 2 puta.
Radi onaj ko mora,ipak je Donji Miholjac malo nerazvijeno mjesto,a Josip to dobro koristi.[huh]