Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/cijene-goriva-opet-podivljale/376767.aspx

poskupljuje gorivo od sutra

It’s offical…

http://www.ina.hr/default.aspx?id=203

EUROSUPER 95 8,50
EURODIZEL 8,40

[sad]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

zgubidan10:

wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ”

Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol]

Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto?
[wink]

limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van

Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van

slažem se uz malu opasku: limex kupuje dijelove za bicikle u kini a proizvodi ljestve, miješalice i peći na kruta goriva

zmrklic:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/cijene-goriva-opet-podivljale/376767.aspx

poskupljuje gorivo od sutra

It’s offical…

http://www.ina.hr/default.aspx?id=203

EUROSUPER 95 8,50
EURODIZEL 8,40

[sad]

Nevjerojatno mi je da postoji neka formula po kojoj se računa cijena, a sve nove cijene su okrugle… Nevjerojatna koincidencija [huh]

Kad će cijene nekretnina početi padati?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kad če cijena nekretnina početi padati?

Po Murphyjevom zakonu, nakon što kupim stan [lol] [lol]
Šalu na stranu, evo baš je bilo u jutarnjem u nedjelju, a i na TVu kako prodaja u ZGu ide prilično loše i da neke zgrade u podsljemenskoj zoni već više od godinu dana nisu prodane – a nekad su se prodavale puno prije nego bi bile gotove…

Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van

Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??

Treba obratiti pažnju i na proizvođače Romobila i Rola !

Pa padaju samo se trebaš potruditi da padnu.

Po svemu sudeći, nikada.
Očito je da su i bakice čule da će cijene stanova rastu ulaskom u EU (što je zabluda), pa ne žele prodati sada
jer kao čule su da kvadrat stana na toj lokaciji u Frankfurtu dođe duplo više.
Po Kiosakiju, svakih 12 godina čini mi se završava se ciklus, 6 pada i 6 raste.
Baš me zanima koliko će kod nas trajati pad. Uskoro će i prodavci stanova početi po bidu..[thumbsup]
Di je Ivek da malo druka za pad stanova. Odma bi pali.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

hrca11: ” Warren: ” zgubidan10: ” wunderkind: ” kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup] ” Pusti Buffeta ,zajasi onu biciklu sta si kupio i po malo[lol] ” Cijelo vrijeme razglabamo o tome u koje dionice uložiti novce, a cijelo nam vrijeme stoje pred nosom. Ako nafta ode na 200USD, a hoće i to brzo firme koje proizvode bicikle će eksplodirati. Koja se ono firma kod nas bavi time, limex tako nešto? [wink] ” limex, tocno kolega… firma je u mojem mijestu i savjetujem vam da kako vam je ta firma usla u glavu neka tako (ili jos brze) izade van ” Cekaj malo, tko ono proizvodi najvise mjesalica u Europi??

Vrlo respektabilna tvrtka koja radnike plača sa zakašnjem od 3 mjeseca i to na 2 puta.
Radi onaj ko mora,ipak je Donji Miholjac malo nerazvijeno mjesto,a Josip to dobro koristi.[huh]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Nakon najnovije afere s drukanjem nadolje radi jeftiniog dokupa, danas se očekuje pad dionice
VBKZ-R-A, Von Braun Consulting D.D.

Von Braun će danas nakon pada jeftino dokupiti, zatim će sve demantirati, pa će se cijena vratiti gore [lol]

New Report

Close