Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a di je tu rvacka?

ipak smo mi veliki izvoznici u ameriku! [lol]

IVEK 123, oćemo li već jednom dole da nadokupim neke moje miljenice za kikiriki?
Čekam odgovor na PVT ! Može i onako.
Sutra dolje idemo koliko ja vidim?
Htio bih se nakrcati brže bolje na Crobex 3800 dan-dva prije izvješća.
[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

uzmi onaj paycheck koji bush daje amerikancima. glavna briga je hoće li oni zbog straha od recesije to staviti na štednju umjesto da potroše. ako se budu bojali inflacije, neće se baš odlučiti staviti na banku, ne?

Ovaj gorgija je meni najdraži forumaš. Naravno od bikova [smiley]

Inače to se zove deflacija, neće oni to staviti u štednju nego će otplatiti minus na računu. Ukupna količina novca i kredita (što je zapravo prava mjera inflacije/deflacije) će se smanjiti i ode sve nizbrdo. S druge strane ako Ben proba ‘monetizirati’ gubitke zbog njihove veličine izazvat će hiperinflaciju. Kako je svijet globaliziran sve je jako povezano i nitko ne može pobjeći, a pogotovo ne Europa i Rvacka.

Pametan investitor treba biti svjestan svih ovih stvari i postupiti u skladu sa razvojem događaja.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

[cool][thumbsup]

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=38913&gid=254843

[thumbsup]

gorgija: ” uzmi onaj paycheck koji bush daje amerikancima. glavna briga je hoće li oni zbog straha od recesije to staviti na štednju umjesto da potroše. ako se budu bojali inflacije, neće se baš odlučiti staviti na banku, ne? ” Ovaj gorgija je meni najdraži forumaš. Naravno od bikova [smiley] Inače to se zove deflacija, neće oni to staviti u štednju nego će otplatiti minus na računu. Ukupna količina novca i kredita (što je zapravo prava mjera inflacije/deflacije) će se smanjiti i ode sve nizbrdo. S druge strane ako Ben proba ‘monetizirati’ gubitke zbog njihove veličine izazvat će hiperinflaciju. Kako je svijet globaliziran sve je jako povezano i nitko ne može pobjeći, a pogotovo ne Europa i Rvacka. Pametan investitor treba biti svjestan svih ovih stvari i postupiti u skladu sa razvojem događaja.

Ja kao pametan investitor jedva čekam da pročitam tvoje komentare, i postavim se duboko na kupnju.[thumbsup]
Ali ne zbog smislenih i realnih postove, već zbog kamikaza.[lol]

evo ovih kretena amera pokretenili, tj. pardon – pozelenili! [lol]

evo ovih kretena amera pokretenili, tj. pardon – pozelenili! [lol]

Isuse Bože dragi mili….ameri u zelenom. To je prosto nemoguće.
Kako se to dogodilo.
DOW prdne…Crobex mrdne. Mislite li da je tako

Vaš link

Evo Hipo se “okomio” na HT..hvali ih stojic na sva usta![lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Bit ce jeftijinog dokupa![pray][pray][pray]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=16b8c78b-66bf-4259-ad82-f8c3f635a187&open=sec

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Kako je svijet globaliziran sve je jako povezano i nitko ne može pobjeći, a pogotovo ne Europa i Rvacka. Pametan investitor treba biti svjestan svih ovih stvari i postupiti u skladu sa razvojem događaja.

opet si ti dvoznačan. [wink] što točno znači “nitko ne može pobjeći”? znamo da se ne može pobjeći od posljedica američke recesije. hrvatska će ove godine biti zadovoljna ako bude imala rast 4,5%. kina će umjesto 12% imati 10%. i indija će imati 1-2% manje nego prošle. ali to ne znači da ne možeš pobjeći od “recesije”. jedna stvar je izgubiti 1,5% od rasta od 6 ili 9 ili 12% a nešto sasvim drugo izgubiti jedinih 1,5% godišnjeg rasta koje si imao.

neće se ostatak svijeta koji se tek krenuo razvijati zaustaviti zbog subprime krize. kineski izvoz je nastavio rasti i ove godine. makar je smanjen izvoz u SAD. a i mnoge europske firme koje nisu orijentirane samo na SAD imat će opet rekordnu godinu.

Evo Hipo se “okomio” na HT..hvali ih stojic na sva usta![lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Bit ce jeftijinog dokupa![pray][pray][pray]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=16b8c78b-66bf-4259-ad82-f8c3f635a187&open=sec

Nisko na bid, znaci… [cool]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Zanimljivo kako optimizam nekih kolega raste proporcionalno s njihovim padom na TOP10 [rolleyes][rolleyes]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

hrco01: ” Evo Hipo se “okomio” na HT..hvali ih stojic na sva usta![lol] [lol] [lol] [lol] [lol] Bit ce jeftijinog dokupa![pray][pray][pray] http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=16b8c78b-66bf-4259-ad82-f8c3f635a187&open=sec ” Nisko na bid, znaci… [cool]

Tko je taj Stojić? Ne razumijem zašto čovjek hvali HT. Ima li on dionica HT-a?

@vergilije

Pojasni?

New Report

Close