Za sve medvjede i one koji će to tek postati.
US best performing funds
Ticker Name Year-to-date total return
DXQSX Direxion NASDAQ-100 Bear 2.5X Inv 51.16
RYVNX Rydex Inverse OTC 2x Strategy H 40.02
USPIX ProFunds UltraShort NASDAQ-100 Inv 39.89
UKPIX ProFunds UltraShort Japan Inv 26.46
DXSSX Direxion S&P 500 Bear 2.5X Inv 24.78
Ma Conan ne vjerujem više nikom, ovaj hedge fond prošle godine imao 87% posto shortanjem pa se svejedno neki dan izvrnuo
Peloton’s collapse is particularly surprising because the firm has been one of the high-flyers of the competitive hedge fund industry. It recorded an 87 per cent return in 2007, largely because of the success of its bets against sub-prime securities.
@ medo,
e kad ti se zlato obruši ko BDI pjevat ćete još i borbene [lol]
da ne bi bilo zabune u periodu od ’80 do cca. ’85 zlato je palo za više od 70% i tek danas mu se cijena oporavila…tak bi i ti medo ako kupuješ po 1000$ idućih 30 godina mogao provesti u zlatu…
zlato isada prodaju oni koji su već nutra zadnjih 30 godina
hehehe beholder, zlato koje ja imam je ipak malo ranije nabavljeno, neki komadi čak prije 150 godina [thumbsup]
meni se isto čini da bi trebalo doć do obrata između zlata i ostalih commoditiesa i dionica samo ne znam na kojim razinama!? [rolleyes]
meni se isto čini da bi trebalo doć do obrata između zlata i ostalih commoditiesa i dionica samo ne znam na kojim razinama!? [rolleyes]
Ti si svakim danom sve mudriji. Vidis sto korekcija napravi od ljudi. Ja recimo znam da ce crobex pocet rasti, samo neznam na kojim razinama ce se do desit.
ajmo sada marvo investicijska…svi kupovati zlato, da se mogu iskrcati svi oni kojima je još 80-ih soroš smjestio malog mikića [thumbsup]
hehehe beholder, zlato koje ja imam je ipak malo ranije nabavljeno, neki komadi čak prije 150 godina [thumbsup]
ajde pusti prabakino zubalo na miru. ništ ti nije sveto.
Jedino i use , nase i podase nitko ne može uzeti, i ne može pasti [lol]
Najbolja investicija [thumbsup]
hehehe Tuna dobro si me sjetio, moram didu otkopati… on nije imao mobilnu protezu [lol]
btw, da se repostam malo ipak bi ovo mogao biti značajan dan
A tamo daleko u planinama skupina međeda iskopava vrčeve zlata skrivene još od pradavnih vremena. Organiziraju se po trojkama i kuju planove po mračnim mehanama.