Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo kako su ljudi naivni, na pitanje business.hr: Je li siječanjski pad burze fundamentalno opravdan? NE, presudna je bila svjetska financijska kriza – odgovorila je većina, a ne kuže da im je kriza servirana, a odgovor je sasvim drugi: DA, dionice su bile precijenjene – i zato su pale

jel i HT precjenjen?
ili je on samo zrtva frendly firea?

Gledam komentare i mislim se..Da nema Von Brauna i ova tema bi zamrla[yawn]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Gledam komentare i mislim se..Da nema Von Brauna i ova tema bi zamrla[yawn]

Bio danas na razgovoru za posao, pa sam si malo dao oduška na forumu.
Trebam upregnuti ovaj doktorat, a ne da mi se.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Gleda li tko promet na VERN-u?? Već 5 milja

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Kolega Valentine, ulijevate mi povjerenje u skori rast.
A Croby nikako oda padne. Evo malo kretanja dnevnog.

Vis, kod tebe crobex u plusu, kod mene u minusu… Nevjerovatno. [lol]
Crobex: 4202.23 Promjena: -0.71%

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

“Medvjed je lijena i nekorisna životinja”….dajte kolega maknite to…

Medvjed je jedan od najvrednijih predstavnika biološke raznolikosti…i ima važnu ulogu u njenom održanju….nalazi se na samom vrhu prehrambene piramide i ugrožen je samo od čovjeka i njegovih aktivnosti…

Neka mi netko od znalaca objasni, ne znanaca, zašto tržište nekretnina ni da mrdne, a isto ima sve naznake da je u tzv. crvenoj ili precijenjenoj zoni. A?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Von Braun: ” … Kolega Valentine, ulijevate mi povjerenje u skori rast. A Croby nikako oda padne. Evo malo kretanja dnevnog. ” Vis, kod tebe crobex u plusu, kod mene u minusu… Nevjerovatno. [lol] Crobex: 4202.23 Promjena: -0.71%

A jesam te….[lol]
Stavi samo predznake minus na graf. Zaznuli su u kapital plusu.
A i oni se valjda nadaju skorom rastu.

@marcipan

po čemu je medvjed korisniji od bika? Bik služi za oranje, prijevoz, hranu , a međed samo za drukanje. I još prespava tulum[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Molio bih kolege sa foruma da mi netko objasni:gledao sam trgovinu na IGH di je zadnja prodajna cijena bila 11870kn, a trgovalo se sa 11500kn, 70 komada koji nisu bili vidljivi.
Ja kad sam ulazio u IGH ušao sam ssa 100komada,tada mi je brokek sve poskidao s ASKA i objasnio mi da jedino na taj naćin mogu kupit.Sad vidim da se trguje i drugačije.
Zanima me da li me je broker prevario ili je ova trgovina nedopuštena

šta je ono na veterini 20 k kom.

šta je ono na veterini 20 k kom.

idu izgleda svi veterinaru da se izljece od ovog naseg trzista[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

kaže buffet na cnbc-u sad je vrijeme za shopping! [thumbsup]

New Report

Close