Evo kako su ljudi naivni, na pitanje business.hr: Je li siječanjski pad burze fundamentalno opravdan? NE, presudna je bila svjetska financijska kriza – odgovorila je većina, a ne kuže da im je kriza servirana, a odgovor je sasvim drugi: DA, dionice su bile precijenjene – i zato su pale
jel i HT precjenjen?
ili je on samo zrtva frendly firea?
Gledam komentare i mislim se..Da nema Von Brauna i ova tema bi zamrla[yawn]
Gledam komentare i mislim se..Da nema Von Brauna i ova tema bi zamrla[yawn]
Bio danas na razgovoru za posao, pa sam si malo dao oduška na forumu.
Trebam upregnuti ovaj doktorat, a ne da mi se.
Gleda li tko promet na VERN-u?? Već 5 milja
…
Kolega Valentine, ulijevate mi povjerenje u skori rast.
A Croby nikako oda padne. Evo malo kretanja dnevnog.
Vis, kod tebe crobex u plusu, kod mene u minusu… Nevjerovatno. [lol]
Crobex: 4202.23 Promjena: -0.71%
“Medvjed je lijena i nekorisna životinja”….dajte kolega maknite to…
Medvjed je jedan od najvrednijih predstavnika biološke raznolikosti…i ima važnu ulogu u njenom održanju….nalazi se na samom vrhu prehrambene piramide i ugrožen je samo od čovjeka i njegovih aktivnosti…
Neka mi netko od znalaca objasni, ne znanaca, zašto tržište nekretnina ni da mrdne, a isto ima sve naznake da je u tzv. crvenoj ili precijenjenoj zoni. A?
Von Braun: ” … Kolega Valentine, ulijevate mi povjerenje u skori rast. A Croby nikako oda padne. Evo malo kretanja dnevnog. ” Vis, kod tebe crobex u plusu, kod mene u minusu… Nevjerovatno. [lol] Crobex: 4202.23 Promjena: -0.71%
A jesam te….[lol]
Stavi samo predznake minus na graf. Zaznuli su u kapital plusu.
A i oni se valjda nadaju skorom rastu.
po čemu je medvjed korisniji od bika? Bik služi za oranje, prijevoz, hranu , a međed samo za drukanje. I još prespava tulum[thumbsup]
Molio bih kolege sa foruma da mi netko objasni:gledao sam trgovinu na IGH di je zadnja prodajna cijena bila 11870kn, a trgovalo se sa 11500kn, 70 komada koji nisu bili vidljivi.
Ja kad sam ulazio u IGH ušao sam ssa 100komada,tada mi je brokek sve poskidao s ASKA i objasnio mi da jedino na taj naćin mogu kupit.Sad vidim da se trguje i drugačije.
Zanima me da li me je broker prevario ili je ova trgovina nedopuštena
šta je ono na veterini 20 k kom.
idu izgleda svi veterinaru da se izljece od ovog naseg trzista[lol]