ma evo za Von Brauna jedan link…vidim da voli stavljat puno linkova…. pazi…ovaj nije na business… na yahoo…[lol] [lol] [lol] pa kaže naš voljeni Buffet… Buffett: US Essentially in Recession- AP Billionaire Warren Buffett says the U.S. economy is essentially in a recession even if it hasn’t met the technical definition of one yet. http://biz.yahoo.com/ap/080303/buffett_economy.html [bye]
Bolje ovako nego da republikanci opet dobiju izbore, onda bi bili 3 godine u recesiji
[lol]
Bolje ovako nego da republikanci opet dobiju izbore, onda bi bili 3 godine u recesiji [lol]
a i to šta kažeš…između dva zla uvijek treba odabrati ono manje zlo…[thumbsup]
[lol]
Evo kako su ljudi naivni, na pitanje business.hr:
Je li siječanjski pad burze fundamentalno opravdan?
NE, presudna je bila svjetska financijska kriza – odgovorila je većina, a ne kuže da im je kriza servirana, a odgovor je sasvim drugi:
DA, dionice su bile precijenjene – i zato su pale
Retirement income for the everyday investor
Evo par savjeta trajderima….
Vaš link
Bolje ovako nego da republikanci opet dobiju izbore, onda bi bili 3 godine u recesiji [lol]
a tko kaže da neće i ovako i onako biti 3 godine u recesiji? [rolleyes]
30.900 tisuća kuna prometa već 15 min stoji………..[undecid] Zatiše pred strmoglavi rast.
I odbili se opet od 4200,77 bodova…..tko bi rekao
e moj kolega odbijamo se mi već mjesecima a meni portfelj nikako na bolje već sve manji iako povremeno malo i trejdam.
S takvim stavom ćeš vjerojatno i biti.
zmrklic: ” Bolje ovako nego da republikanci opet dobiju izbore, onda bi bili 3 godine u recesiji [lol] ” a tko kaže da neće i ovako i onako biti 3 godine u recesiji? [rolleyes]
Obama ulijeva povjerenje [lol] [lol]
gorgija:
”
”
S takvim stavom ćeš vjerojatno i biti.
a jeste ekipa… [lol]
gorgija: ” a tko kaže da neće i ovako i onako biti 3 godine u recesiji? [rolleyes] ” S takvim stavom ćeš vjerojatno i biti.
Kolega Valentine, ulijevate mi povjerenje u skori rast.
A Croby nikako oda padne. Evo malo kretanja dnevnog.
Evo kako su ljudi naivni, na pitanje business.hr:
Je li siječanjski pad burze fundamentalno opravdan? NE, presudna je bila svjetska financijska kriza – odgovorila je većina, a ne kuže da im je kriza servirana, a odgovor je sasvim drugi: DA, dionice su bile precijenjene – i zato su pale[/quote][/i]
Mogli su bez po’ frke ponuditi i treću opciju: STRAH, PANIKU pa STAMPEDO ULAGAČA (i velikih i srednjih i malih).[proud]
Al’ kad vidiš u toj tiskovini onaj reklamni člančić o Renatici S. i njenom ‘preferiram fondove, ali razmišljam i o dionicama’ te onaj o ‘investirajte u vino i umjetnine’ shvatiš da su i ova dva ponuđena odgovora dovoljna![bye]