ma sad smo nastradali kad nam pravi investitor dodje[lol] [lol] ,nije ni cudo da nam trziste ovak izgleda[lol]
E da nam barem tržište izgleda k’o ona… Ontopic: čini mi se da se krećemo polako ali sigurno prema (barem) pozitivnoj nuli danas.
Neće to napraviti jer i njima je u interesu da imaju sa nama dobre gospodarske odnose…….
Već od srijede opet idu vize za Njemacku.USA…počinju raditi konzulati…….
zvone101:
”
ali da sam poslušao iveka kojeg usput rečeno neki ne vole jer ne govori što bi nam svima odgovaralo već suprotno, ipak moram priznati da bi bio u plusu.
”
Upravo i je problem u takvim ulagačima koji moraju slušati druge pa nam je tržište takvo kakvo je. Što ti misliš, da su sami altruisti na forumu, željni da drugi zarade.
nitko ne misli na drugoga – samo na sebe a što se neki slažu stvar je jasna – imaju isti interes.
samo hipotetski sam naveo šta bi bilo da jesam ali inače nikome ne vjerujem, baš nikome – forum može biti izvor informacija (koje usput rečeno ponekada nisu istinite) i to je sve što se mene tiče.
tigrus: ” drhtava_r.: ” Von Braun: ” Opet se istresaju kamikaze i drhtavci, vidljivo je. ” U koju ti skupinu spadas ? ” uopce se ne isplati prodavati trenutno… nema sanse da ista zaradis cak i da na max prodas i kupis na min. sve pojede provizija brokeru… evo: prodas HT na 328kn kupis HT opet na 320kn (toliko je otprilike sada) dakle razlika je 8 kn… a oko 3 kn ti je izlazna provizija, pa jos oko 3kn ulazna , dakle 6kn. 8-6= 2kn da zaradis 1000 kn moras prodati/kupiti 500 dionica hta. koji shit… ” Nejde tebi racunica. U mom slucaju… Ako prodam 500 kom po 328 i kupim natrag po 320 zarada je 2056,00 kuna.
pa nisu svi takve cunke da imaju male provizije…
aj probaj prodati 500 kom po 328…. [lol]
328 – 320 = 8kn , provizija 2x 3kn= 6kn, 8-6=2, daklen,
2×500= 1000kn
ludlum: ” 4.Imamo odlične pregovore sa EU-ova sranja sa Kosovom nam samo idu na ruku ” Sranja s Kosovom nam idu samo na ruku. Pa kad kazu.. da nece Srbija vise nista uvoziti od nas, pa kad naprave bojkot hrvatskih proizvoda, automatski pada prodaja nasih proizvoda i gdje smo onda?
ma hrvatska će srbiji ako se zaoštri biti jedini preostali prijatelj jer hrvatska ima najveće strateške interese u srbiji i neće ih riskirati. a zato će još više trebati zapadu kao stabilizator. tako da je kosovo za hrvatsku win-win situacija, jer ako i bude sve mirno opet super, hrvatske firme su prve koje će zauzeti kosovsko tržište.
Milić: U vrijeme inflacije čuvanje vrijednosti novca moguće jedino u dionicama
koji su joj argumenti? [smiley] [rolleyes]
Na nekim dionicama drži se omjer kupnje i prodaje potpuno isti, iako prođe podosta dionica, ali doslobvno u brojku. To sve mali radi kako bi plašili velike.
london je na 328 kuna[thumbsup] naravno da je neodrzivo tako nisko prodavati.e sada spusteno je sa milju kuna do 318 da bi sa 4 milje digli na skoro istu razinu.Pametnima sve jasno
Na nekim dionicama drži se omjer kupnje i prodaje potpuno isti, iako prođe podosta dionica, ali doslobvno u brojku. To sve mali radi kako bi plašili velike.
Kao da ima puno te neke nelogične trgovine,više se glumi trgovanje.Bar ja imam takav dojam.Vidi sad HT.[undecid]
Nejde tebi racunica.
U mom slucaju…
Ako prodam 500 kom po 328 i kupim natrag po 320 zarada je 2056,00 kuna.
…svaka čast onome tko to izvede danas u praksi…