Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vi recite šta hoćete ali već je 9 mjeseci trend pada, jasno sa oscilacijama da se navuče što više investitora u kupovinu pa opet rušenje i isti opet prodaju i dodatno gube jer strah je STRAŠNA stvar.
nisam vjerovao u toliki pad pa jasno i ja sam izgubio mnogo ali da sam poslušao iveka kojeg usput rečeno neki ne vole jer ne govori što bi nam svima odgovaralo već suprotno, ipak moram priznati da bi bio u plusu.

ps.
samo mi nije baš jasna veza iveka i trenda crobexa na tako dugi period !?

Stvarno mi nisu jasni oni koji sad prodaju???????????? Pa strpite se jos malo pa budete vidili gdje ce krenuti.Dolaze FI,bolji dani.Ako se toliko cekalo treba pricekati jos koji dan……

mnogi podcjenjuju snagu foruma.
u ovim grobex-vremenim znalo je biti i više od 40.000 posjetitelja na dan.
ako je vrijednost prosječog portfelja cca 100.000 kn, to je ukupno 4.000.000.000 kn.
u slučaju panike i totalne rsprodaje, totigaje

20 dana po 200 milja kuna stampeda samo malih ulagača.

pa vi i dalje govorite da drukanja na ovom forumu ala fon pimpek & co. nisu bitna.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ali da sam poslušao iveka kojeg usput rečeno neki ne vole jer ne govori što bi nam svima odgovaralo već suprotno, ipak moram priznati da bi bio u plusu.

Upravo i je problem u takvim ulagačima koji moraju slušati druge pa nam je tržište takvo kakvo je. Što ti misliš, da su sami altruisti na forumu, željni da drugi zarade.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ludlum:

Stvarno mi nisu jasni oni koji sad prodaju???????????? Pa strpite se jos malo pa budete vidili gdje ce krenuti.Dolaze FI,bolji dani.Ako se toliko cekalo treba pricekati jos koji dan……

u ovim grobex-vremenim znalo je biti i više od 40.000 posjetitelja na dan.
ako je vrijednost prosječog portfelja cca 100.000 kn, to je ukupno 4.000.000.000 kn.
u slučaju panike i totalne rsprodaje, totigaje

20 dana po 200 milja kuna stampeda samo malih ulagača.

pa vi i dalje govorite da drukanja na ovom forumu ala fon pimpek & co. nisu bitna.

je je, ima neš i u tome, samo ovisi s kim se čuješ! [lol]

apsolutno..ja prvi. barem sta se tice dizanja ili spustanja cijena…vec sam to pisao na temi ledo..
tamo imas 3000 postova i 20000 citanja..kad malo poslozis brojke kolko ih je pisalo i da je svaki od njih barem 10 puta otvorio temu (a ja sam samo 100 puta i sigurno svi koji su tamo pisali su je otvorili barem 10 puta..tolko puta je otvorim na dan sigurno) ispada da svi koji su pisali su ujedno i ti koji samo to citaju plus nekoliko iznimaka. a tih koji su pisali nema puno.a nek svako uzme i svoj primjer..kolko vas je citalo podforum dionice koju nemate?

tako da nemajte straha od brauna i sl…nece oni niti dici niti spustiti cijenu dionice..pa imas dionica na kojima druka li se druka i samo mozes ljepe postove o njima procitati pa ne mrdaju vec godinama skoro (npr. kaba itd…)

Evo se pojavljuju ljepši nalozi na bidu… Ajmo, ajmo!!!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Zapamtite ovo:

1.Dolaze odlična FI nasih velikih kompanija – uskoro 3-4mj.
2.Dobijamo pozivnicu za NATO – uskoro 2.4.
3.Korigirano nam je tržište najvise u Evropi – vise nego u Srbiji,Bosni…..
4.Imamo odlične pregovore sa EU-ova sranja sa Kosovom nam samo idu na ruku

što bi tenkista rekao: “onaj tko sada prodaje zreo je za psihijatriju”

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

ma sad smo nastradali kad nam pravi investitor dodje[lol] [lol] ,nije ni cudo da nam trziste ovak izgleda[lol]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=196a337c-1d9a-4e0c-bbb0-13fe7da92b08

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

drhtava_r.: ” Von Braun: ” Opet se istresaju kamikaze i drhtavci, vidljivo je. ” U koju ti skupinu spadas ? ” uopce se ne isplati prodavati trenutno… nema sanse da ista zaradis cak i da na max prodas i kupis na min. sve pojede provizija brokeru… evo: prodas HT na 328kn kupis HT opet na 320kn (toliko je otprilike sada) dakle razlika je 8 kn… a oko 3 kn ti je izlazna provizija, pa jos oko 3kn ulazna , dakle 6kn. 8-6= 2kn da zaradis 1000 kn moras prodati/kupiti 500 dionica hta. koji shit…

Nejde tebi racunica.
U mom slucaju…
Ako prodam 500 kom po 328 i kupim natrag po 320 zarada je 2056,00 kuna.

Mea parvitas.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f2d8eb65-5b33-4e6d-a5e7-0eed34c0d945&open=sec

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

4.Imamo odlične pregovore sa EU-ova sranja sa Kosovom nam samo idu na ruku

Sranja s Kosovom nam idu samo na ruku.
Pa kad kazu.. da nece Srbija vise nista uvoziti od nas, pa kad naprave bojkot hrvatskih proizvoda, automatski pada prodaja nasih proizvoda i gdje smo onda?

Mea parvitas.

New Report

Close