Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Europa.

Afrika.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Europa.

bilo je i gore, kao da se malo vraća
[thumbsup]

tork: ” Europa. ” bilo je i gore, kao da se malo vraća [thumbsup]

Sve je vise od 1% u minusu.

Nije dobro.

Mea parvitas.

mislim da danas je crobex zreo da prijedje opet granicu od 4000 pa nadolje…

mislim da neće ispod 4.000 [undecid]

Cookie Monster

tork: ” Europa. ” Afrika.

Amerika se priprema za veliko zelenilo.[thumbsup]
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Europa.

Pa kao da je mi pratimo kad raste!
[angry]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

danas su sve zvijezde protiv nas [bye] …kak bu se ht držal [pray] jel bu odolio buri ili će ga otpuhati prvi veći nalog[undecid]

xmenergy: ” tork: ” Europa. ” bilo je i gore, kao da se malo vraća [thumbsup] ” Sve je vise od 1% u minusu. Nije dobro.

Kako ti znaš da nije dobro? Šta to vidiš u grahu?
Ne pratimo uopće nikad Europu.
Ajmo kamikaze, slušajte ove sitne navlakače i zalijećite se. Uvijek ćete nekome ulijepšati dan.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

danas su sve zvijezde protiv nas [bye] …kak bu se ht držal [pray] jel bu odolio buri ili će ga otpuhati prvi veći nalog[undecid]

pa ne znam bas da je sve tak crno…
kaj je s podravkom?

Nije dobro.

Nije dobro Bijelo dugme, nije dobra Katarina, što je dobro, što nam treba, kičme, kičme disciplina.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa kaj je ovo Nikkei 225 (Japan) je bio [color=red]-4,49%[/color]

Sto bi bilo kad bi na crobex bio takav [embarass]

Mea parvitas.

Na većini dionica folirantski se ruši cijena.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close