Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro je, prošli tjedan smo izdržali u blagom plusu, samo da tako nastavimo

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

bit će veselo!

sutra se ne budim prije 4, tj. danas! [lol]

moš mislit…budish se ti vec u devet da vidis kak se slazu nalozi [lol] [lol]

mislim da danas je crobex zreo da prijedje opet granicu od 4000 pa nadolje…

ej bok. odmah isprika ako kazem nesto sto nema smisla.
imam par pitanja posto sam novi u ovome ..
-do kojeg datuma najkasnije treba imati ht dionce da bi se ostvarilo pravo na dividendu??
-kako bi mogao utjecati izlazak braniteljskog fonda na ht?
hvala unaprijed[huh][undecid]

vidim da imas puno zvijezdica, ali ti i to ne pomaze…. dal pogledaj jos jednom u knjige prve godine i nauci kaj je recesija….
objava podataka prvog kvartala 2008 je 1.4. sve prije toga je cista spekulacija i ocekivanje recesije…

Burze u Evropi potonule su u veljači više od 1 %. Strašno!!! A do zadnjeg dana veljače bili su u plusu. Amerika slično, dok smo mi padali i padali. Očekivao sam da i oni malo stanu. Ajde da smo u nečem bar bili predvodnici u svijetu, makar po zlu. Ali pošto smo mi prestali padati, nadam se od sutra da će se i oni početi oporavljati. [thumbsup]

ZSE: U očekivanju početka trgovanjaDopunjeno!

Analitičari predviđaju nisku likvidnost domaćih dionica do objave korporativnih novosti vezanih uz godišnja financijska izvješća. Poduzeća koja objave izvješća naći će se u žarištu interesa investitora.

Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

PG od danas prikazuje prvih 10 naloga ! [smiley]

Vijesti iz Hrvatske 03.03.2008 08:29
Crobex u plusu 1,62%, T-HT 8,25%
Redovni tjedni promet na Zagrebačkoj burzi iznosio je 331,5 milijuna kuna, čime je nastavljen trend skromnih prometa

Trgovanje na Zagrebačkoj burzi prošloga je tjedna obilježila najava izdašne dividende T-HT-a, koja je potaknula veliko zanimanje za tom dionicom, no prometi ostalim dionicama bili su skromni, a oscilacije cijena blage. Crobex je zaključio tjedan na 4.232 boda, s dobitkom od 1,62 posto u odnosu na prethodni tjedan.
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Smanjuje se kol prodaje na Ht-u

No pain no Game

Smanjuje se kol prodaje na Ht-u

ma gdje si ti to vidio ?!
još je došlo novih 200 komada ispod 330 gdje ima 1113 komada

Europa.

Mea parvitas.

New Report

Close