Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivek postavio si pitanje oko HT-a i zašto pada, tj. ne raste puno.

Jednostavan zakon ponude i potražnje će ti dati odgovor na tvoje pitanje. Ne trebaš previše surfati po raznoraznim stranicama i tražiti armagedonske članke.

I love the Smell of Profits in the Morning

Adin Serdarević je osnivač TrendSignali.com. On je ujedno analitičar i urednik web stranice. Adin se bavi ulaganjem duži niz godina. Pored rada na našoj web stranici, on također trguje za svoj račun futuresima, opcijama i naravno dionicama.

kaze da je radio jedino ovdje
“Prije TrendSignali.com, Adin je bio zaposlen u finacijskom sektoru u firmama PriceWatehouseCoopers, Deloitte i KPMG” a daje preporuke samo na temlju TA analize ni F od fundamentalne,,,,
Ove tri kompanije nemaju veze s TA…
Eh sto ima naivnih budala

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ivek jesi kad pokusao usporediti cijenu zlata i nafte u eurima?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ja njega slušan, kakvi trend signali [lol]

prijatelj mi je analitičar,kaže da zlato svaki dan pada jer dolar pada onda ti ivek svaki dan sve više pušiš,bježi iz zlata dok dolar nepadne na 3kune savjetuje ti moj frend analitičar,molm moderatora da mi ne briše post,unaprijed zahvaljujem

ja njega slušan, kakvi trend signali [lol]

predobar….

“Prije TrendSignali.com, Adin je bio zaposlen u finacijskom sektoru u firmama PriceWatehouseCoopers, Deloitte i KPMG” a daje preporuke samo na temlju TA analize ni F od fundamentalne,,,, Ove tri kompanije nemaju veze s TA… Eh sto ima naivnih budala

auuuuu

kako bi sada nešto rado komentirao, a ne smijem …
[sealed]

I love the Smell of Profits in the Morning

Eh sto ima naivnih budala

Ne da ima, nego su u većini

evo najbolji primjer

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vrana: ” Tocnije na : http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125 [cool] ” Pa gle, ovo cak nije niti nemoguc scenarij. Ne salim se!

Pogledajte pa ćete vidjeti da se nije dogodilo ono što su napisali za KORF i neke druge dionice, nadalje graf mjenjaju i možda nekad pogode. Ovo je nacrtano proizvoljno i mjenja se iz dana u dan, a oni mjenjaju tjedno. Tako je uvijek točno ono što je prošlo, a ono što će doći samo je nagađanje. Znaći ne oslanjati se na to. Nadalje uglavnom se razlikuje od njihove analize koju daju u tekstovima. Pozdrav

Buffett u 2007. povećao svoje bogatstvo 11 posto

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kad svi pričaju o dionicama,kupnji i zaradi—prodaj ih…….kad svi pričaju o korekciji i prodaji—-kupi ih

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Imamo vrlo zanimljivu situaciju spremnu za ponedeljak

-spekulacija oko preuzimanja Podravke
-HT sa junackom dividendom
-Ina pocela ekploataciju u Siriji i Mol zainteresiran za preuzimanje
-BDI brutalno raste brodari u cistoj win poziciji
-dolazak Americkog predcijednika i ulazak u Nato

Pak sa druge strane vidim da su se glavni dusebriznici vratili i najavljuju potop

-cijena zlata i nafte raste
-Americki indeksi u konopcima
-trzisni sentimen los

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close