Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek123:

Pa gle, ovo cak nije niti nemoguc scenarij. Ne salim se!

Pa tko se sali.
Ja ne.

Pogledao sada detaljnije grafove nekih dionica. Slazem se i ja samo je moj vremenski period malo dulji. Ja sam slicne cijene dobio na polovici srpnja do polovice kolovoza. [cool]

@Governor
& Co.

Da ti ponovim jos jedan puta ako si propustio:

http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125

Tocno, sada mogu piti kakao u miru Bozjem i bez grceva u trbuhu. Globalno zatopljenje stiglo decki. [lol] [lol]

Zlato raste, CHF raste. Kako bi Plavi rekao “moze li bolje” obzirom na okolnosti…. [thumbsup]

A za poduku bilo bi zgodno procitati sto RB pise na korekciji. [thumbsup]

skype - ivek1234

@Governor
& Co. Da ti ponovim jos jedan puta ako si propustio: http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125 Tocno, sada mogu piti kakao u miru Bozjem i bez grceva u trbuhu. Globalno zatopljenje stiglo decki. [lol] [lol] Zlato raste, CHF raste. Kako bi Plavi rekao “moze li bolje” obzirom na okolnosti…. [thumbsup] A za poduku bilo bi zgodno procitati sto RB pise na korekciji. [thumbsup]

[yawn][yawn] badava ti ove sličice, za par dana opet ćeš se nervirat zbog skrivenih na 12xx. Možeš popit tonu kakaaa, al nemir je nemir… od onih si što teže podnose propušteni dobitak nego realizirani gubitak, ipak si na ovo drugo razvijo toleranciju u zadnje vrijeme[lol] . Have fun[wink]

I'LL BE BACK

moje mišljenje je da je na cijenu hta i ine najviše utjecalo povlaćenje 900 miliona kn iz fondova od strane AZOMFa i oko 120 mil kn plavog fonda…tih milijardu kn u 3 mjeseca je izazvalo totalni potop…to je valjda svakome jasno.

moje mišljenje je da je na cijenu hta i ine najviše utjecalo povlaćenje 900 miliona kn iz fondova od strane AZOMFa i oko 120 mil kn plavog fonda…tih milijardu kn u 3 mjeseca je izazvalo totalni potop…to je valjda svakome jasno.

Još Reifeissen dodaj

Svakome osim Iveku[lol] [lol] [lol]

On očekuje INU na 100 kuna, Đuru na 10 kunu i moju babu da dođe s placa

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Vrsta imovine AZ OMF Erste Plavi OMF

Otvoreni investicijski fondovi (31.10.07.) 1.155.234 13,80% 338.040 13,01%
Otvoreni investicijski fondovi (31.1.08) 227.767 2,81% 207.028 7,63%

a gdje su ti novci? na burzi više nisu…[bye]

beholder: ” moje mišljenje je da je na cijenu hta i ine najviše utjecalo povlaćenje 900 miliona kn iz fondova od strane AZOMFa i oko 120 mil kn plavog fonda…tih milijardu kn u 3 mjeseca je izazvalo totalni potop…to je valjda svakome jasno. ” Još Reifeissen dodaj

reifeissen i PBZ to izgleda nisu radili…ali i milijardu kn je dosta da ti sruši crobex za 500 bodova.

Vrsta imovine AZ OMF Erste Plavi OMF Otvoreni investicijski fondovi (31.10.07.) 1.155.234 13,80% 338.040 13,01% Otvoreni investicijski fondovi (31.1.08) 227.767 2,81% 207.028 7,63% a gdje su ti novci? na burzi više nisu…[bye]

oročeni u banci, osim 100-200 miliona dionica koje su OMF otkupili

Reiff je to radio nekidan, kad se crobex srusio na 4000

zmrklic: ” beholder: ” moje mišljenje je da je na cijenu hta i ine najviše utjecalo povlaćenje 900 miliona kn iz fondova od strane AZOMFa i oko 120 mil kn plavog fonda…tih milijardu kn u 3 mjeseca je izazvalo totalni potop…to je valjda svakome jasno. ” Još Reifeissen dodaj ” reifeissen i PBZ to izgleda nisu radili…ali i milijardu kn je dosta da ti sruši crobex za 500 bodova.

Radio RBA, bez brige…

I'LL BE BACK

Vrana:

Tocnije na :

http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125

[cool]

Pa gle, ovo cak nije niti nemoguc scenarij. Ne salim se!

a da odete malo u crkvu da se ovo ispuni

Isti “majstor” sa stranice kaze ovo:

Kupovni Signal – CROBEX E-mail
Napisao Trend Signali

2008-02-26 (20:00)

Tokom današnjeg trgovanja, CROBEX indeks je dodao 0,57% na visokom prometu od 218 miliona. Ovo je najviši promet u zadnjih 6 trgovanja. Kao posljedica toga, vrijednost našeg CROBEX Sentiment Indikatora je odletila duboko u pozitivnu teritoriju i trenutno označava povećanu akumulaciju dionica, tj. povećan pozitivan sentiment.

Pokretni prosjek je također ušao u pozitivnu teritoriju i signalizirao kupovni signal.

Na temelju performansi tokom prethodnog kupovnog signala, preporučujemo dionice koje su ostvarile nadprosječan prinos.
BLSC-R-A
HUPZ-R-A
IGH-R-A
KORF-R-A
PTKM-R-A
RIVP-R-A
ULPL-R-A
VIRO-R-A
ATGR-R-A
LKRI-R-A
ERNT-R-A
ADRS-P-A
Wall Street je također u zelenom. Možda smo na početku solidnog pomaka.

Hebemu, a sto cemo sad?

Stvarno se moze procitati bljuvotina na ovom forumu
,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Čak su stranice smislili samo da bude, da dođe, mole, kume, ruše, pišu članke, nažalost, to su oni isti koji su dizali cijene.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close