Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda i padnemo još, ali mislim da to neće bit ispod 4.000, ti koji bi sad povlačili lovu mogu biti samo mali investitori koje je zahvatila panika bez razloga, .. OMF više nesmiju rušit, jer će bit po tamburi a stranci koliko vidim uglavnom kupuju. Mislim da ovakvo čmrljenje može potrajat ali ulaznica za NATO, GFI, dio vrlo povoljnih dionica, poput HT, ADRS itd .. će odradit kad tad svoje, tako da vidim ipak više pozitivnih stvari nego negativnih. Nas su srušili naši mirovnici, ova globalna korekcija je utjecala na nas vrlo malo …. a Ivekovi postovi mi više izgledaju kao da nas čeka treći svijetski rat NHF. [wink]

Gatam iz grafa jos jedan jak pad uskoro, i to do 3800 a onda idemo gore, samo gore do 5500.
OMF mogu radit sto hoce. Ovo trziste je liberalno i bilo kakvo mijesanje u njihov rad bilo bi jako pogubno za ou banana drzavu. Sami smo si krivi sta su OMF-ovi u stranim rukama pa ih bas briga za domoljublje i hrvatsko trziste kapitala. Njima je samo do LOVE – ZARADE – I JOS LOVE. Prilagodimo se mi njihovom ponasanju i biti ce nam bolje.

Meni se neki postovi čine skroz bezveze. Trabunjanje u prazno. Prvo se izderavam na forumu kako ništa ne valja, onda dokupljujem, onda me nema, pa prodam, pa opet dođem. U međuvremenu mi mama skuha kakao da mi je lakše ljudima objasniti cijenu zlata. [lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kao sto sam i predvidio jucer, sva sila apokalipticnih posteva, pa ajmo na jos jedno sisanje ovaca… do sutra u ovo vrijeme, poplava od posteva; recesija, ht na 200kn, crobex 3800 kratkorocno, a onda pad u ambis…[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ne veseli me žurba oko priznavanja kosova,dapaće mislim da će nam više štetiti nego koristiti ali ako će to rezultirati ubrzanjem pozivnice za nato,a to utjecati na brži oporavak burze onda podržavam uvlaćenje u šu..ak bara Bušu.[wink]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

kao sto sam i predvidio jucer, sva sila apokalipticnih posteva, pa ajmo na jos jedno sisanje ovaca… do sutra u ovo vrijeme, poplava od posteva; recesija, ht na 200kn, crobex 3800 kratkorocno, a onda pad u ambis…[bye]

Točno kolega, novac je jako bitan, i za njega su spremni napraviti puno toga, recimo: lagati, plašiti….netko je negdje rekao da cinici drže milijune ljudi u strahu širom svijeta. E ti cinici.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Odi na ovu stranicu.
Pogledaj pod “OGLEDALIMA BUDUCNOSTI” sto je pesimizam.[smiley][smiley][smiley]
http://trendsignali.com/index.php?option=com_search&Itemid=99999999&searchword=ogledalo%20budučnosti&searchphrase=any&ordering=newest&limit=50&limitstart=0

Točno kolega, novac je jako bitan, i za njega su spremni napraviti puno toga, recimo: lagati, plašiti….netko je negdje rekao da cinici drže milijune ljudi u strahu širom svijeta. E ti cinici.

idem ja na radje na forum o hortikulturi, tamo zagarantiran rast do jeseni![lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Tocnije na :

http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125

[cool]

Vidim da ste ti i Vipy sve pogodili do sada 100% [lol] [lol] [lol]

Nego, jedan od vas dvojice je kandidat za da ponese ime Generala Georga Armstronga Custera. Prvu bitku je vodio na Bull Run-u (pazi ironije) ali ova koja se trenutno vodi je Little Big Horn.

Ako nista drugo barem mi priznajte da sam podigao “likvidnost” foruma. [lol] [lol]

Salu na stranu. Zelje su decki jedno a realnost nesto sasvim drugo. I ja bi para i Crobex na 250000 do petka ako moze. Ali bojim se da nista od toga.

Doslo je vrijeme da se ne razmislja o dobitku nego kako ocuvati postojeci kapital. Biti ce rasta ali ne jos neko vrijeme.

BBB, Torcida, Armada pristup ne pomaze na burzi kao niti negiranje cinjenica i realnosti.

skype - ivek1234

Tocnije na :

http://trendsignali.com/index.php?option=com_content&task=view&id=236&Itemid=125

[cool]

Pa gle, ovo cak nije niti nemoguc scenarij. Ne salim se!

skype - ivek1234

Pa gle, ovo cak nije niti nemoguc scenarij. Ne salim se!

Pa tko se sali.
Ja ne.

Meni se neki postovi čine skroz bezveze. Trabunjanje u prazno. Prvo se izderavam na forumu kako ništa ne valja, onda dokupljujem, onda me nema, pa prodam, pa opet dođem. U međuvremenu mi mama skuha kakao da mi je lakše ljudima objasniti cijenu zlata. [lol]

Kolega Valentine, iako se obično ne slažem s onim što napišete, ovo vam je odličan post.
Ipak… što se tiče gospon “Kakaa” nije on zao čiko, koliko je samo malkice zbunjen. Kako naime dugačije definirati osobu koja piše plahte analiza makroekonomskih pokazatelja i ostavlja dojam iskusnog ulagača, a drugi dan je bijesan zbog skrivenih naloga na DLKV , jer naime, ulaže na osnovu top deset naloga na kupnji i prodaji[lol] [lol]. Da podsjetim, bijes su izazvali skriveni nalozi na 12XX iako je par dana ranije postavio TG ulaska na 900. Čemu nervoza onda na 12xx???. Top of the pops je ipak velika zavjera Slovenaca u urušavanju ZSE-a.
[lol] [lol] [lol]
Stvarno je dosadno kad ga nema, i drago mi je da je da se opet raspištoljio iako će svaka nova teorija teško nadmašit “Slovence”[lol] [lol]

bok vam

I'LL BE BACK

New Report

Close