ddjh danas dobro dolje , opet lijepo za shopping
fala ti božek kaj je petek, svršava ovotjedna beživotna letargija od trgovanja, čast izuzecima
gdje nam je nestala likvidnost[pray][pray][pray][pray][bye][bye][bye]
” Vlada je objavila da će dio dionica isplatiiti radnicima kao kompenzacij, ako se ne varam. I stvar riješena.[thumbsup]
[/quote]
I ti njima vjeruješ??
fala ti božek kaj je petek, svršava ovotjedna beživotna letargija od trgovanja, čast izuzecima gdje nam je nestala likvidnost[pray][pray][pray][pray][bye][bye][bye]
a likvidnost je nestala u kuloarima drivinog ureda.
kažu, puno se popilo (sve bilo likvidno).
a onda se zaboravilo na drivinu zapovijed o obrani grobexa…[cry]
uopce necu razmisljati o sljedecem tjednu…. bit ce tu jos itekakvih sr… tek sada ulazimo u najgore razdoblje krize u SAD-u jer izlaze financijski rezultati… a zamislite kako ce tek biti kad se zaista objavi da je SAD u recesiji… to ce biti negdje pocetkom 4. mjeseca…. mislim da na nasoj burzi nema kruha do negdje jeseni…
da je sad u recesiji je vec objavljeno i zna se.. evo ja bas gledo danas na bloombergu i nitko se oko toga ne sekira..
” Vlada je objavila da će dio dionica isplatiiti radnicima kao kompenzacij, ako se ne varam. I stvar riješena.
I ti njima vjeruješ??[/quote]
Vjerujem, dašta će. Ma, kupovat će Erste od BF, a onda kao komp isplaćivat radnicima, hehe [undecid][lol]
Vlada sve može, šta se sad moramo i oko toga brinuti. Pa ovo je bogata država, zar ne?![rolleyes]
Idući tjedan idemo dalje i više. [lol] [lol] [lol]
da je sad u recesiji je vec objavljeno i zna se.. evo ja bas gledo danas na bloombergu i nitko se oko toga ne sekira..
Ma ko vjeruje navlakacima sa bljumberga? Bush je reko da ce sve sredit!
ma nisu ni jedni bolji od naseg businessa.. svi su isti..
Nije neki tjedan ali dosta dionica je učinilo pola koraka naprid,ht se oporavlja,mirovinci ne prave ozbiljnija s..nja,još ima nešto iskrcavanja i preslagivanja ali nema provalija.Valja biti strpljiv i zadovoljan sa malim stvarima
niste valda mislili da će se sve oporavit na stare razine za par dana.
[thumbsup]
Nije neki tjedan ali dosta dionica je učinilo pola koraka naprid,ht se oporavlja,mirovinci ne prave ozbiljnija s..nja,još ima nešto iskrcavanja i preslagivanja ali nema provalija.Valja biti strpljiv i zadovoljan sa malim stvarima
niste valda mislili da će se sve oporavit na stare razine za par dana. /quote]
Potpisujem. Valja biti strpljiv i čeličit se. Neka, ako treba i propast – propast.
Vraćamo se polako, ja sa 7% gubitka u trećini porfelja (uglavnom na dlkv kojeg sam dokup po 14xx i lkpc) al će i to doći na svoje. Uvjeravam se svakodnevno. [cool]
S&P 100 Index 62.01 4:53pm -568.05 (-90.16%)
http://uk.finance.yahoo.com/m1.php
mogli bi malo pripaziti da nekog herc ne strefi
evo ispravili, “samo” -1,59%