KSST jučer 400, danas 700. Kako je to moguće po samodolovom poučku?
Da li stvarno postoji mogućnost da se trgovanje uopće ne prekine iako je probijen dnevni limit? Možda ako se priopćenje pošalje prije dosizanja krajnje cijene?
Možda postoji, ali drugo mi nikad neće biti jasno.
Tko kupuje neku dionicu npr. ULPL po najvišoj cijeni a može znati da neće ići dalje nego samo pasti do kraja dana.?
42 milijuna na Plivi. Eto gdje ide lova od plive, u plivu… Sto ce barr morat dat jos jednu ponudu za preuzimanje ili je ovo neka teska spekulacija?
Pa i na PBZ-u skoro 4 000 000 kn prometa… stvarno ludo zatvaranje tjedna…..
42 milijuna na Plivi. Eto gdje ide lova od plive, u plivu… Sto ce barr morat dat jos jednu ponudu za preuzimanje ili je ovo neka teska spekulacija?
Možda su se odlučili na squeeze out…
deimos: ” 42 milijuna na Plivi. Eto gdje ide lova od plive, u plivu… Sto ce barr morat dat jos jednu ponudu za preuzimanje ili je ovo neka teska spekulacija? ” Možda su se odlučili na squeeze out…
Hm, tako izgleda. Ne vidim tko bi drugi dao tolku lovu na neke mutne varijante. Jedino ako su vec kupovali iznad ove cijene, pa je neko ziher da ce morat dat novu ponudu po visoj cijeni… Bas me interesira koji su to koji nisu prodali po 820 🙂
možda je BARR skužio kakvo smeće je kupio pa sad prodaje samo da proda. Možda ih je brkati izvaljo kako samo on to zna.
Ukupno 66.7M prometa na PLVA. Mozda Krka napada [smiley2]
Imate upravo na Radiu 101 emisiju o dionicama, pogotovo u INI.
možda je BARR skužio kakvo smeće je kupio pa sad prodaje samo da proda. Možda ih je brkati izvaljo kako samo on to zna.
Čisto sumljam. Bili danas glavonje (Čović i Bisaro) u Savskom Marofu. Početak granje novog pogona.
U ponedjeljak i utorak na otvaranju i zatvaranju očekujem dobre prilike za dokup miljenica. To se vrlo dobro moglo vidjeti u petak kada su pred zatvaranje na večini dionica, oni koji nisu mogli prodati na asku cijeli dan, zatvarali prema dolje, pošto im je trebala lova za INU.
Jedino mi nije jasno zašto oni koji su znali da kupuju INU i to svojim novcima nisu taj novac ranije pripremili. Ovako su prisiljeni prodavati pošto poto. Upravo iz tog razloga smatram da je puno pametnije za INU angažirati banku kad se već nude povoljni zajmovi.