Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

xmenergy: ” Ima li netko suvisao odgovor na pitanje : Zašto danas pad ? Prihvaćam sve osim : Zašto ne pad ? ” Čekaj malo, pa šta ti nisi rekao da si u marginima do grla. Šta je opalio call, pa se ima casha za drukanje?[lol] Svaka čast Savage. Tako mlad, a već tako uspješan. Tako je preporučio Brian Tracy..kuna po kuna…[thumbsup]
kaj se tebi u glavi zbiva ???
danas bi te mogli otvorit u imeniku pa laješ na sve živo ?

kako je netko vec napisao 290 Vam je bilo skupo?
znam kometare usla na 290 vecinu, dokupljujem samo…

– vidim kako se odnosi na mene,
– većina ht kupljena na 288kn,
– prosijek 301kn, bez dionica sa IPA.
– ipak ja sam to kupovala i na 360kn.

– bila bih ga kupila sigurno sve ispod 290, ali novac nije bio na hrpi.
– novac je stizao od jedne firme, kredita, prodaja inv. fondova, i jedne manje keš pozicije.
– evo tako mi je i danas stigao novac od jednog investicijskog fonda koji sam prodala prije tjedan dana.
– a uvijek volim kupovati u većem vremenskom razmaku, tako hvatam nekakve prosjeke.
– isto radim i kod prodaja.
– usput jeste li uočili koju novu priliku na tržištu ?
Pozdrav !

tigrus: ” znaci, dzeparac je bio oko 300kn/400kn mjesecno… ustedio si 1000kn…(jer si isao na kave od 5kn/6kn) 1000kn x 5000% = 50000kn nije lose…nije lose uopce… [thumbsup] ” Džeparac je nebi vjerovali bio čak 100 kn mjesečno (ok smiješno je) jer nisu moji baš od para. visiti po kavama mi je tad bio skup sport. sva ušteđevina je skupljana od raznih krizmi i rođendana,ali sam uspio ipak uštediti nekakvu prosječnu plaću s kojom sam krenuo. Pozdrav!

tigrus: ” znaci, dzeparac je bio oko 300kn/400kn mjesecno… ustedio si 1000kn…(jer si isao na kave od 5kn/6kn) 1000kn x 5000% = 50000kn nije lose…nije lose uopce… [thumbsup] ” Džeparac je nebi vjerovali bio čak 100 kn mjesečno (ok smiješno je) jer nisu moji baš od para. visiti po kavama mi je tad bio skup sport. sva ušteđevina je skupljana od raznih krizmi i rođendana,ali sam uspio ipak uštediti nekakvu prosječnu plaću s kojom sam krenuo. Pozdrav!

ok,ok…nemoj se ljutiti… samo sam htio skrenuti pozornost na to da si rekao da “glupi rade”…
vidis ja se ne slazem, evo zasto:

1. ako radis mozes dici kredit.
2. ako imas placu ok npr. 10000kn mozes uzeti kredu do mjesecnog anuiteta 7800kn na npr 10 god
3. to je oko 700000kn
4. bubnes margin na to i imas oko 1.500.000kn za igru.
5. ulozis u ht na 310 i on ode na 400 kn (90 kn zarade) oko 4900 dionica
6. dividenda 30 kn
7. dakle, 4900 x 90 = 435500kn plus 30x 4900= 147000kn
8. za 6 mjeseci imas zaradeno 435k+147k= 582000kn
kupi stan.
eto.
ko je sad glup?

!

jel treba sredit da te moderiraju sa odmoderiravanjem jednom dnevno ?
kak ti se da pisat takve gluposti a živiš u sesvetama ?

LookaBorna: ” kako je netko vec napisao 290 Vam je bilo skupo? znam kometare usla na 290 vecinu, dokupljujem samo… ” – vidim kako se odnosi na mene, – većina ht kupljena na 288kn, – prosijek 301kn, bez dionica sa IPA. – ipak ja sam to kupovala i na 360kn. – bila bih ga kupila sigurno sve ispod 290, ali novac nije bio na hrpi. – novac je stizao od jedne firme, kredita, prodaja inv. fondova, i jedne manje keš pozicije. – evo tako mi je i danas stigao novac od jednog investicijskog fonda koji sam prodala prije tjedan dana. – a uvijek volim kupovati u većem vremenskom razmaku, tako hvatam nekakve prosjeke. – isto radim i kod prodaja. – usput jeste li uočili koju novu priliku na tržištu ? Pozdrav !

kada niste ko kolega kajman kupovali po 12 kn [lol] [lol] [lol]

Von Braun: ” xmenergy: ” Ima li netko suvisao odgovor na pitanje : Zašto danas pad ? Prihvaćam sve osim : Zašto ne pad ? ” Čekaj malo, pa šta ti nisi rekao da si u marginima do grla. Šta je opalio call, pa se ima casha za drukanje?[lol] Svaka čast Savage. Tako mlad, a već tako uspješan. Tako je preporučio Brian Tracy..kuna po kuna…[thumbsup] ” kaj se tebi u glavi zbiva ??? danas bi te mogli otvorit u imeniku pa laješ na sve živo ?

Kolega, isprika, krivo sam shvatio.[smiley]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

-lrh je jakoo povoljna
-korf isto
-sunh, vart isto badava
-turisti se praktički dijele
-ima toga još ali ne smijem sve otkriti………..

vozdra

-kad krenu omfovji biti će kasno, pa ja sad kupujem

Ima li netko suvisao odgovor na pitanje : Zašto danas pad ?
Prihvaćam sve osim : Zašto ne pad ?

Evo nakon dvominutnog razmišljanja jedino što mi pada na pamet je sljedeće.
Fondovi u svom software-u za računanje prihoda rashoda i čega već nemaju prijestupnu godinu, pa ne znaju kako riješiti problem, pa je odluka pala jednostavno ništa ne kupovati[lol]

[cool][thumbsup] Danas je dan za rast INE i Adrisa-p-a vidjet ćete.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Šta si opet prodala u minusu, ono što si kupila prije tjedan dana u minusu?[thumbsup]

– još nikada nisam u jednome tjednu kupila pa prodala.
– 10% me zbilja nikada nije interesiralo.
– obično lovim 100%, a uvijek se u mreži nađe i nešto po 500% i više.
Pozdrav i puno sreće u ulaganjima!

LookaBorna: ” kako je netko vec napisao 290 Vam je bilo skupo? znam kometare usla na 290 vecinu, dokupljujem samo… ” – vidim kako se odnosi na mene, – većina ht kupljena na 288kn, – prosijek 301kn, bez dionica sa IPA. – ipak ja sam to kupovala i na 360kn. – bila bih ga kupila sigurno sve ispod 290, ali novac nije bio na hrpi. – novac je stizao od jedne firme, kredita, prodaja inv. fondova, i jedne manje keš pozicije. – evo tako mi je i danas stigao novac od jednog investicijskog fonda koji sam prodala prije tjedan dana. – a uvijek volim kupovati u većem vremenskom razmaku, tako hvatam nekakve prosjeke. – isto radim i kod prodaja. – usput jeste li uočili koju novu priliku na tržištu ? Pozdrav !

IVESTICIJSKI FOND, OPROSTITE ALI S OVIM STE SE DISKREDITIRALI
to je samo za seljacice nikako za nekog tko se razmece znanjem i projekcijama kretanja.
mozda ipak niste tokiko sigurni u sebe, samo ste se sada izdali

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

jel ima netko link na neku stranicu s postocima kojima pojedine dionice utječu na crobex? kao ono što limun ima za croemi.

New Report

Close