danas je petak koji se ponavlja svako četri godine čime se nadoknađuje vrijeme. tako će i crobex danas nadoknad sve što je izgubio u prethodnih par mjeseci hahaha[cool]
Mislim da bi trebalo otvoriti topic o ivani7/edi/hakeli. pa malo prepričavati anegdote s foruma [lol] [lol]
a sada ozbiljno da pridonesem forumu kako to pridonosi ivana7
-JA ulažem u znanje
-JA od 18. godine trgujem s dionicma
-JA u 4 godine imam prinos od 5000%
-JA nadasve sam pametan i zgodan
-JA volim čitati i ulagati u dionice
-JA pišem po općenitim temama i nijednom nisam dao niti jedan pravi argument
-JA skrivam koje dionice posjedujem i zašto kao zmija noge
-JA ne pišem po konkretnim temama vezanih uz pojedinu dionicu
-JA se probudim oko 12 pa fino na par kavica jer samo budale rade, a ja se šetkaram okolo po špici
-da ulažete u znanje ko JA tad i vi nebi trebali raditi
jel to ok?
i tek toliko da nakon 80 OT postova bude jedan s imalo povezanosti s temom
-što mislite koja će dionica najviše rasti?
-na kraju dana ću reći da sam ju kupio na jučerašnjoj najnižoj cijeni i prodao po današnjoj najvišoj.
– je li ti možda radiš na psihijatriji, pa tu radiš profile investitora.
– pogledaj temu kupnje, pa tamo nisam pisala 6 mjeseci.
– kada sam u zadnjih 6 mjeseci pisala prodala po najvišoj cijeni.
– i ja ti ulažem dugoročno, tako da ne hvatam valove,
– i ako već pišeš napiši nešto korisno i pametno.
Pozdrav !
zmrklic: ” VIRO ti je jeftin, ATGR potencijani bull trap fondova da tajkunerija spasi gubitke s IPO [angry] ” – slažem se, imam toga, ali to danas sigurno neće puno rasti. – to ćemo ipak nadokupiti drugom prilikom. Pozdrav !
– i ja ti ulažem dugoročno, tako da ne hvatam valove,
[thumbsup][thumbsup] [lol]
tehnika već u blokadi
Baš vidjeh to… [sad]
Nisam još stigel pogledat vijesti pa ne znam jel ima nekih loših vijesti vezanih uz Tehniku ili…
Dobro jutro
Malo citam malo razmisljam.
i do zakljucka dođem.
Kolegice Ivana 7 vama treba covjek,muskarac da se zabavite…………………….[kiss]
“…- prodajem fondove, oni prodaju dionice kako bi me isplatili i ja ponovno samostalno kupujem dionice na tržištu…
S ovim si u zakašnjenju bar tri mjeseca. Sad obrnuto radi, a ovo zamišljeno ponovi u svibnju, lipnju o.g.[shocked]
Što da ti preporučimo kad ti prepoznaš ‘navlaćenje s velike udaljenosti’?[huh]
Evo, ima jedna tvrtka u Virovitici, to ti je 100-tinjak km od Zgb. Ja ću danas tamo…, lako prepoznaš da nije navlačenje…[thumbsup]
Dobro jutro Malo citam malo razmisljam. i do zakljucka dođem. Kolegice Ivana 7 vama treba covjek,muskarac da se zabavite…………………….[kiss]
a takve su ti te stare cure…nego nisi li ti njen podstanar? mogo bi je malo izmasirat da je prođe depra
[rolleyes][lol]