A onda?… što će biti onda? To te ja pitam!
I da, do koliko mislite da je povoljni dokup PBZ-a obzirom na neriješenu situaciju (dražba), ‘nemoralnu’ dokap. i ine stvari (sve dobro do sada kao već uračunato u cijenu)…?
A onda?… što će biti onda? To te ja pitam! I da, do koliko mislite da je povoljni dokup PBZ-a obzirom na neriješenu situaciju (dražba), ‘nemoralnu’ dokap. i ine stvari (sve dobro do sada kao već uračunato u cijenu)…?
Uzlet tržišta!
Što se tiće PBZ-a znate da takva navlakačka razmišljanja ne dajem..
Još samo 2 dana se mogu prodati dionice , ako se hoče imati sredstava , naravno onaj tko nema slobodnih, za kupovinu INE. Još samo 2 dana…..[smiley9]
Zašto samo 2 dana? Što nije rok za uplatu 23.11.?
Pozdrav
OK. Neki kažu da će nakon 4.12. (INA na burzi) sve gore, ali ja bih još jednu korekciju do Božića…
plavi: ” Još samo 2 dana se mogu prodati dionice , ako se hoče imati sredstava , naravno onaj tko nema slobodnih, za kupovinu INE. Još samo 2 dana…..[smiley9] ” Zašto samo 2 dana? Što nije rok za uplatu 23.11.? Pozdrav
A pričekati da sjednu novci od SDA?
Ako prodaš danas, novci su na računu tek treći dan.
Pa jel ti tržiš ili se igraš na virti?
[smiley1]
A pričekati da sjednu novci od SDA? Ako prodaš danas, novci su na računu tek treći dan. Pa jel ti tržiš ili se igraš na virti? [smiley1]
Kad ja nešto kupim meni prva odmah skine lovu. Pretpostavljao da je isti slučaj i kad prodam. Nisam do sada nikada vadio keš
Pozdrav
Mislim da ti treba i još jedan dan više, ako hoćeš cash,banke uvijek imaju ispriku, “niste se naručili!”[smiley2][smiley2]
Zivo me zanima dokle bi BLJE danas islo da nije stricek Samodol reagirao u par navrata
Na 325-30 ko keks.[smiley2]
Belje će doći kao od šale do 300kn ali onda dalje ćemo vidjeti…..Mnogi su se nakrcali sa tisućama i tisućama komada oko 300kn tako da nema otpora većeg do 300kn,bit će tu još cirkusa!![smiley2]