Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kaže u vijestima svih 52 zastupnika glasalo za da su pregovori uspješni i da najvjerojatnije završavaju početkom 2009. g. , samo su Slovenci bili protiv.[thumbsup]

dragi fond managerčići koji nas čitate možete nastavit to radit kolko oćete i pokušavat nas plašit, cimat, lupat kontre, al nama koji smo ostali alive&kicking jeftino dionice uzet nećete! [tongue]

Tako se govori. bravo![thumbsup]

dragi fond managerčići koji nas čitate možete nastavit to radit kolko oćete i pokušavat nas plašit, cimat, lupat kontre, al nama koji smo ostali alive&kicking jeftino dionice uzet nećete! [tongue]

Sumnjam ja da je njima stalo do nasih dionica, pa sve nas ovdje zajedno kupi PBZ i to prije rucka[lol] [lol] [lol]
Mislim da si medusobno kajle daju

AZ? Hvala, ne.

Sad se vidi koliko nam Ivek nedostaje. Bez obzira što je medo?![cry]
Nemrem vjerovat da nije s nama, da je zaistać otišao…[bye][huh]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Evo pitanja za najbrzi prst na milijunasu:

Poredaj burze po velicini pada od ATH u zadnjih godinu dana:

A) Zagrebacka
B) Beogradska
C) Banjalucka
D) Ljubljanska

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

sve od navedenog[lol]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Evo pitanja za najbrzi prst na milijunasu:

Poredaj burze po velicini pada od ATH u zadnjih godinu dana:

A) Zagrebacka
B) Beogradska
C) Banjalucka
D) Ljubljanska

Nisi naveo smjer. A osim toga s krivim nas uspoređuješ. Mi smo zemlja u razvoju dok su se Slovenci već razvili a eks yu se još nije ni počeo.

wunderkind:

tak tak,vjednu ruku imas ga prav v drugu mlitav[wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

je li to počeo rat kod nas, nije me bilo sat vremena a mi potonuli kao da je rat, potres, kuga, elementarna nepogoda ili nas je sve poplava odnijela u tri…..[lol]

dan je pametniji od noći

wunderkind:

Ma i ja se slažem ali moramo bit svjesni da dok managerčići ne stave nogu na gas nema “kruha”,
a mislim da će preoprezni biti još neko vrime,ako je virovat nekim informacijama iz tih krugova

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

http://www.tportal.hr/fset.html

Sad se vidi koliko nam Ivek nedostaje. Bez obzira što je medo?![cry]
Nemrem vjerovat da nije s nama, da je zaistać otišao…[bye][huh]

Njegove oci trepcu u mraku i gledaju nas…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close