Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se Evropa ima oporavljati kad nije ni pala?[embarass]

ma, da…apsolutno se slažem s tobom…samo mi smo padali…samo crobex je klizio…a Ameri, EU i Azija oni su rasli…a zašto smo mi najviše od svih pali, to se ne bi neki pitali?!
Kad se Ameri i društvo zeleni…tu je svaki drugi post s linkom na yahoo finance…kad se EU crveni, onda se povučete u mišju rupu…
A najbolje je to da nemamo veze u ovom trenutku ni s EU ni s Amerima…
I da neće biti onakvog oporavka kakvog su neki priželjkivali i očekivali ovdje…dakle, dobar dio nas ovdje će ovu godinu završit u minusu ili jednoznamenkastom plusu…čim prije se pomirimo s time, bit će nam lakše kolega tenkista…i ne bi na vašem mjestu gubio vrijeme po forumima i praćenju burze, jer ništa se spektakularnoga neće dogoditi…bolje da idete tražit posao…

DAX vs CROBEX…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

nema više na našoj berzi dugoročno samo kupi i preprodaj [thumbsup]

mi smo ipak zemlja slučaj

tenkista: ” Što se Evropa ima oporavljati kad nije ni pala?[embarass] ” DAX vs CROBEX…

pratimo ih u stopu [thumbsup]

tenkista: ” Što se Evropa ima oporavljati kad nije ni pala?[embarass] ” DAX vs CROBEX…

Di nades te slikice…..?

AZ? Hvala, ne.

deimos:

pratimo ih u stopu [thumbsup]

Oni nas prijatelju, oni nas. Zaboravio si nas balkanski narcizam?

Warren: ” Ne mogu vjerovati kako su naši političari ograničeni, propustili su priliku s Rusima potpisati gradnju plinovoda kroz Hrvatsku. Umjesto da ojačamo suradnju s Rusima (koji imaju vrlo pozitvno mišljenje o nama) mi smo se išli dodvoravati Europi i tako izgubili geostratešku poziciju na ovim prostorima. Sad nas ta Europa može još više ucjenjivati. Tako su umjesto nas u savez s Rusima ušli Mađari, još nedavno smrtni neprijatelji. Ispali smo naivčine, a da o ekonomskom interesu niti ne govorim. Nisu za ovaj promašaj krivi sadašnji političari. Prijašnje svatanje iliti naši djedovi su nam ostavili u amanet da nevolimo Ruse i sve što je rusko. Ste osnove je i Pavelić bio 1941 god osnovao 396 pukovnija sa zadatkom da na strani Hitlera gine na Staljingradu u borbi protiv nam omraženih Rusa. Sdruge strane kada je Slovenija htjela prodati Petrol Rusima SAD su joj direktno zabranili. Te dvije navedene okolnisti utječu na suradnju sa Rusima,i dugo će još tako biti. ”

Lalo ?
Pa kome ti ides prodavati retorike? Ako nisu krivi politicari, onda idemo traziti krivce medu preprodavacima paprika na triznici u Utrinama…..znas, Siptar mrkog pogleda iz reda tri do ribarnice mi se oduvijek cinio sumnjvo povezan sa Madarskim lobijem za plinovod.

Daj molim te…….

AZ? Hvala, ne.

Je li se meni to čini ili stvari mijenjaju smjer kretanja na Crobexu???[pray][pray][pray]

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Dax nije jedini Evropa. A što se posla tiče, vodim pse u šetnju.[lol]

zadnji put kad sam pogledao Evropljane bili su niže oko 0,1 %
sad nam slijedi oporavak za 0,01 bod, ne postotak
a tek sad kad čujem da je dežela pristala na sastanak o ZE(R)PU mislim da letimo do kraja dana [thumbsup]

dragi fond managerčići koji nas čitate možete nastavit to radit kolko oćete i pokušavat nas plašit, cimat, lupat kontre, al nama koji smo ostali alive&kicking jeftino dionice uzet nećete! [tongue]

tenkista:

ma, da…apsolutno se slažem s tobom…samo mi smo padali…samo crobex je klizio…a Ameri, EU i Azija oni su rasli…a zašto smo mi najviše od svih pali, to se ne bi neki pitali?!

Mi smo vise pali od EU/Amerike iz istog razloga zbog kojeg su Banja Luka i Beograd pali vise od nas, a Ljubljana manje.

New Report

Close