Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

blueman: ” Saladin: ” Ovo je možda naj jadniji dan u povijesti naše burze! .. [wink] ” ajde de. Bilo je dana kada je promet najveci bio po 150 tisuca kuna po najlikvidnijoj dijonici. Cekaj ljeto pa ces vidjeti jada.. ” Zato se treba drzat one americke: “Sell in May and go away”…

prodaj u maju ako u đepu ne želiš imati promaju [lol] [lol]
stara srpska[lol]

Nego sad dok Evropa preokrene mi se opet nećemo stići okrenuti, spori smo.[lol]

JDPL i gaaadno iskrcavanje.

Iskrcavanje ili ukrcavanje ?
druk, druk[bye][bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

DiAbLeRo:

JDPL i gaaadno iskrcavanje.

Iskrcavanje ili ukrcavanje ?
druk, druk[bye][bye]

To ovisi o tome da li je čaša do pola puna ili prazna.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Samo je pripojen Iliriki gdje i spada. I nitko ništa nije izgubio. E Marcipane opet hoćeš rušiti burzu sa vijestima starim 7 dana kad ne možeš iskopati ništa novo lošega.[bye]

tebe molim da mi se ne obraćaš…
kao “samo je pripojen Iliriki…”…kao to je dobra stvar…ajde,znali smo svi da do toga kad-tad mora doć da se neki fond ugasi…
rekao sam da meni ništa ne znači šta se ugasio nekakvi mali fond…po meni uopće ne bi ni dozvolio da takvi fondovi uopće postoje…i samo sam napisao da njegovo gašenje ne može pozitivno utjecat na jedan dio ulagača koji ne prate burzu…a ako misliš i dalje da moje piskaranje može utjecat na pad burze, onda potraži pomoć…
ili odi pisat na temu “oporavak burze”…i kako se “zeleni” europa ili belex…i o vrtoglavom oporavku…

Koga zanima, kaže Galinec točno u travnju 2005. godine u croatiabiz-u:

“RAST u ovoj godini je malo vjerojatan”.[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što se Evropa ima oporavljati kad nije ni pala?[embarass]

Warren:

Ne mogu vjerovati kako su naši političari ograničeni, propustili su priliku s Rusima potpisati gradnju plinovoda kroz Hrvatsku. Umjesto da ojačamo suradnju s Rusima (koji imaju vrlo pozitvno mišljenje o nama) mi smo se išli dodvoravati Europi i tako izgubili geostratešku poziciju na ovim prostorima. Sad nas ta Europa može još više ucjenjivati. Tako su umjesto nas u savez s Rusima ušli Mađari, još nedavno smrtni neprijatelji. Ispali smo naivčine, a da o ekonomskom interesu niti ne govorim.

Nisu za ovaj promašaj krivi sadašnji političari.
Prijašnje svatanje iliti naši djedovi su nam ostavili u amanet da nevolimo Ruse i sve što je rusko.
Ste osnove je i Pavelić bio 1941 god osnovao 396 pukovnija sa zadatkom da na strani Hitlera gine na Staljingradu u borbi protiv nam omraženih Rusa.
Sdruge strane kada je Slovenija htjela prodati Petrol Rusima SAD su joj direktno zabranili.
Te dvije navedene okolnisti utječu na suradnju sa Rusima,i dugo će još tako biti.

vipy: ” DiAbLeRo: ” JDPL i gaaadno iskrcavanje. ” Iskrcavanje ili ukrcavanje ? druk, druk[bye][bye] ” To ovisi o tome da li je čaša do pola puna ili prazna.

tocno

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Koga zanima, kaže Galinec točno u travnju 2005. godine u croatiabiz-u: “RAST u ovoj godini je malo vjerojatan”.[lol]

Galinac je oduvjek vjerodostojan u svojim izjavama, dobro bi bilo da ga Stanković malo preslusa[shocked]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

…cut…
Nisu za ovaj promašaj krivi sadašnji političari.
…cut…

To ide u prilog teoriji da kretenizam i kapitalizam ne idu ruku pod ruku. A mi baš ono najgore pobrali i od jednog i drugog.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Warren:
” Ne mogu vjerovati kako su naši političari ograničeni, propustili su priliku s Rusima potpisati gradnju plinovoda kroz Hrvatsku. Umjesto da ojačamo suradnju s Rusima (koji imaju vrlo pozitvno mišljenje o nama) mi smo se išli dodvoravati Europi i tako izgubili geostratešku poziciju na ovim prostorima. Sad nas ta Europa može još više ucjenjivati. Tako su umjesto nas u savez s Rusima ušli Mađari, još nedavno smrtni neprijatelji. Ispali smo naivčine, a da o ekonomskom interesu niti ne govorim.

Kolega, previše važnosti dajete našim političarima i tzv. pol. stručnjacima (Rumenige), pa to su samo regionalni igrači , mislim na regija=županija, a ne šire , dok je Rumenige regionalni igrač ,ali u regiji Koprivnica,
Potpunosti se slažem s Vašim razumijevanjem stvari međutim za to treba moći,željeti i htijet puno ,puno promišljati, što morate priznati i nije neka odlika naših političara i tu se na žalost mogu sakriti u odnosu na Srbe

New Report

Close