Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pao-je-prvi-fond–prospectus-global-equity/376038.aspx

Pao je prvi fond – Prospectus Global equity

evo…nije me bilo nekoliko dana…jel se govorilo šta na forumu o ovome?

je.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

daj mi objasni rijec pao?!

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Black hawk down, black hawk down! Ugasen zbog gubitka imovine. Anyway, kolko ja znam taj fond nikad i nije imao neku vecu imovinu, tako da se ne treba zabrinjavat oko toga.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

znači da ga više nema…jel tako?
osim toga naslov sam preuzeo s index.hr

To ti je pjesnička sloboda. Ljepše nego “ugasio se” ili “prdnuo u čabar”…

OnTopic: ima li netko racionalno objašnjenje za mali promet posljednjih dana i korak naprijed – korak nazad strategiju?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pao u vodu… [sad]

danas bi opet mogli malo u minusa[thumbsup]

Black hawk down, black hawk down! Ugasen zbog gubitka imovine. Anyway, kolko ja znam taj fond nikad i nije imao neku vecu imovinu, tako da se ne treba zabrinjavat oko toga.

pa…ne brinem se ja..ali ima onih koji se brinu ili će se brinuti kad čuju vijest da je ugašen neki tamo fond…ne zanima njih kolko je imao imovinu itd…
u svakom slučaju mislim da ne može djelovati pozitivno u psihloškom smislu na jedan dio ulagača….

Fond koji nikad nije imao više od 9 milja kn.. Bes takav fond

Hell is Empty and all the Devils are Here

Već samo bili na nuli Crobexa u godini dana.
Danas smo na 4% rasta u godini dana.
Pa i fondovi moraju zarađivati više od toga.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Samo je pripojen Iliriki gdje i spada. I nitko ništa nije izgubio. E Marcipane opet hoćeš rušiti burzu sa vijestima starim 7 dana kad ne možeš iskopati ništa novo lošega.[bye]

New Report

Close