Indexi azijskih burzi jutros iznenađujuće napravili veliki skok i nastavili trend rasta!
suma summarum: europski indeksi rastu značajni već duže vrijeme, azija raste, amerika treći dan za redom stabilno i čvrsto raste… ljubljana i sarajevo su se oporavili, jedino beograd – (zbog primitivaca koji rade nerede bez potrebe) … crni dani polako prolaze ! ! (?) !
fazan: ” Potvrdio osnivanje državnih ZIF-ova i IPO istih CROS i HEP idu u privatizaciju, nije htio o detaljima ” Sa okorjelim gubitasem HEP-om cemo se usrecit. Proci ce ko optima… Za 7 godina mozda i dodje na cijenu iz IPO-a, naravno ako bude srece pa inflacija bude 14% godisnje [lol] [lol] [lol]
Ako se bude jednom privatizirao HEP Proizvodnja , u što osobno sumnjam ( ali nikad ne znaš što se našim političarima mota po glavi), bila bi sasvim drugačija situacija. To je čista tvornica novca.
Cijeli svijet raste 3 dana po 2% a mi nikud nikam. A dok oni padnu jedan dan 0,5 % odmah ćemo mi pasti 5%. Mi smo katastrofa od burze.[undecid]
Indexi azijskih burzi jutros iznenađujuće napravili veliki skok i nastavili trend rasta!
A ssta je s Europom?
Sramezljivo crvena.
Jel imaju Ameri Samodola ? Sigurno se zove Onlydown…
Zna li netko kako to funkcionira na razvijenijim tržištima, znači neki regulator tipa hanfa, junfa ili slično ?
Ne mogu vjerovati kako su naši političari ograničeni, propustili su priliku s Rusima potpisati gradnju plinovoda kroz Hrvatsku. Umjesto da ojačamo suradnju s Rusima (koji imaju vrlo pozitvno mišljenje o nama) mi smo se išli dodvoravati Europi i tako izgubili geostratešku poziciju na ovim prostorima. Sad nas ta Europa može još više ucjenjivati. Tako su umjesto nas u savez s Rusima ušli Mađari, još nedavno smrtni neprijatelji. Ispali smo naivčine, a da o ekonomskom interesu niti ne govorim.
Zna li netko kako to funkcionira na razvijenijim tržištima, znači neki regulator tipa hanfa, junfa ili slično ?
Nisu oni ludi, pa oni bi prezime Upman
Ne mogu vjerovati kako su naši političari ograničeni, propustili su priliku s Rusima potpisati gradnju plinovoda kroz Hrvatsku. Umjesto da ojačamo suradnju s Rusima (koji imaju vrlo pozitvno mišljenje o nama) mi smo se išli dodvoravati Europi i tako izgubili geostratešku poziciju na ovim prostorima. Sad nas ta Europa može još više ucjenjivati. Tako su umjesto nas u savez s Rusima ušli Mađari, još nedavno smrtni neprijatelji. Ispali smo naivčine, a da o ekonomskom interesu niti ne govorim.
Idemo dalje ha?
xmenergy:
”
”
Nisu oni ludi, pa oni bi prezime Upman
Pa imaju oni Algorea što je suprotno od našeg Samodolje![lol]