Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon dugo vremena na Končaru kupnja jača od prodaje, a i cijena raste… Da li je to tek predznak onoga što će dešavati ?

Nakon dugo vremena na Končaru kupnja jača od prodaje, a i cijena raste… Da li je to tek predznak onoga što će dešavati ?

Nakon dugo vremena i na Viru kupnja jača od prodaje…[smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Mislite li da je korekcija definitivno završena i da je situacija: tko je prodao – prodao je zbog INE i to je to?…

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

nesjecam se tko je od vas bio rekao da kad zelis strijelu poslat daleko da moras luk nategnut jako, upravo je ovo to bilo, puno pompe, puno prodaje i jeftine kupnje al ja kontam da je ovo pocetak oluje, trebaju svi lovu negdje sklonit a najbolje u dionice, tako da su moja predvidanja rast cijene svih dionica, al to su samo moja razmisljanja[smiley2]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Joooj što je ovo dobro … recimo BELJE .. od jučer do danas 6%, jučer PODR na 460 ( ne možeš vjerovati) danas evo je na 470 … i da nidem dalje … 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Mislite li da je korekcija definitivno završena i da je situacija: tko je prodao – prodao je zbog INE i to je to?…

mislim da će još ovaj tjedan biti li la (pogodno za ulaziti) a od idućeg tjedna idemo gore…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Tko želi pecati ugodne cijene ima prilike još u četvrtak i petak – u ponedjeljak rasprodaja završava samo ne znam još točno u koliko sati

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kako se lijepo plavi danas (ili zeleni kako kome drago[smiley2])

Tko želi pecati ugodne cijene ima prilike još u četvrtak i petak – u ponedjeljak rasprodaja završava samo ne znam još točno u koliko sati

gledajući trgovanje čini mi se da je rasprodaja gotova

Tko želi pecati ugodne cijene ima prilike još u četvrtak i petak – u
ponedjeljak rasprodaja završava samo ne znam još točno u koliko sati

I onda će svi čekati zadnji trenutak da bi kupili jeftino?
Mislim da je taj trenutak počeo od danas ujutro. Pa tko prije njemu dvije.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

He he, ovog soma na Končaru nije upecao neki mališa.
Čini mi se da su se tu fondovi umješali…[smiley2][smiley2]

…da ovih 950 kom i to baš meni ispred nosa….he,he

Scio me nihil scire

New Report

Close