super24:
”
inace danas na bloombergu neki svabo pricao kako ce ulagatu u HR i Sloveniju u buducim razdobljima..”
Jel’ možda rekao da će kupovati INDG?
To su bezecirali tkzv. “Nizozemci”…
Jesu, ali mislim … kada prođe dokap … trebat će kupovati od nas … [cool]
” ma nije ovo korupcija! gangsteri su ovi mirovinci koji su se smijali “malim” i “glupim” zato sto prodaju dionice u bescjenje!!! sad moraju popraviti sreanje koje su napravili. ovo treba shvatiti kao korekciju korekcije! [lol] [lol] [lol]
Tigrus, ti stvarno nisi normalan…
Jesu, ali mislim … kada prođe dokap … trebat će kupovati od nas … [cool]
Sretno, zelim da skupite dokapitalizacijom dovoljno novaca da vratite dugove, pogotovo da zavrsite ljudima stanove koje cekaju godinama.
tigrus:
”
” ma nije ovo korupcija! gangsteri su ovi mirovinci koji su se smijali “malim” i “glupim” zato sto prodaju dionice u bescjenje!!! sad moraju popraviti sreanje koje su napravili. ovo treba shvatiti kao korekciju korekcije! [lol] [lol] [lol]
”
Tigrus, ti stvarno nisi normalan…
to sam previdio, jedna od jačih
daj fazan kakav bull trap, opet one tvoje crtarije?
[lol]
fazan: ” ” daj fazan kakav bull trap, opet one tvoje crtarije? [lol]
ma loša trava …
kaj nije malo prespori rast za bull trap (ovaj put sam ozbiljan)?
kako se ono zove kada tržište počne ignorirati loše vijesti i samo raste?
mislim naravno na usa i današnje indikatore gore od očekivanih.
to bi bilo nešto kao “prošlo dno”, ili? [wink]
što se crobexa tiče, imamo prvo otpor na bivšoj potpori devetomjesečnog cjenovnog kanala tu negdje iznad 4250, a čeka i veliko društvo koje se očito sprema iskrcati na 4400-4500. pogotovo ovo drugo malo pritišće. ali slično je bilo i s otporom na 5000 početkom prosinca, a ovaj put je pad bio dosta veći.
pa nije da samo raste…padaju tamo brodari i to dosta…
pa nije da samo raste…padaju tamo brodari i to dosta…
I to na vecim prometima koliko vidim. Moguce da veliki investitori sele iz brodara u ostale dionice, ohrabreni su izvjescem IBM-a.