zmrklic: ” Valjda su prodali VERN nekom napokon ” Bit ce da su na sastanku u sredisnjici HDZ-a izicali mirovince da pokupe od rodje nesto malo… [lol]
pa…. na sastanku je bilo rijeci o burzi…[wink]
mirovincima bi preporucio da razmisle sto bi politici bilo vazno (koje dionice su im vazne)….
i da promisle kako bi mogli udobrovoljiti strukture…
jer ako strukture nisu sretne, doci ce do “politicke volje” da se obracuna sa spekulantima koji se bogate na racun gradana…i trebati ce zrtveni jarac…pa znate kak to vec ide…
malo nacional, pa vecernji , pa slike u novinama, pa dnevnik…
hint:
na kojim dionicama se skupljaju politicki bodovi?
nije fora,… sad sam im sve rekao…[smiley]
I like this game! [lol]
deimos: ” zmrklic: ” Valjda su prodali VERN nekom napokon ” Bit ce da su na sastanku u sredisnjici HDZ-a izicali mirovince da pokupe od rodje nesto malo… [lol] ” pa…. na sastanku je bilo rijeci o burzi…[wink] mirovincima bi preporucio da razmisle sto bi politici bilo vazno (koje dionice su im vazne)…. i da promisle kako bi mogli udobrovoljiti strukture… jer ako strukture nisu sretne, doci ce do “politicke volje” da se obracuna sa spekulantima koji se bogate na racun gradana…i trebati ce zrtveni jarac…pa znate kak to vec ide… malo nacional, pa vecernji , pa slike u novinama, pa dnevnik… hint: na kojim dionicama se skupljaju politicki bodovi? nije fora,… sad sam im sve rekao…[smiley] I like this game! [lol]
Daj ne zezaj, pa zar je do tuda doslo? Sta ce jos ko Bule dobit mail sa potpisom “Sanader” i eto sacekuse za neposlusne.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Nego da se ja rijesim LRH ili i ta dionica ulazi u politicke bodove osim famozne cetvorke [lol] [lol] [lol] [tongue]
deimos:
”
zmrklic: ” Valjda su prodali VERN nekom napokon ” Bit ce da su na sastanku u sredisnjici HDZ-a izicali mirovince da pokupe od rodje nesto malo… [lol]
”
pa…. na sastanku je bilo rijeci o burzi…[wink]
mirovincima bi preporucio da razmisle sto bi politici bilo vazno (koje dionice su im vazne)….
i da promisle kako bi mogli udobrovoljiti strukture…
jer ako strukture nisu sretne, doci ce do “politicke volje” da se obracuna sa spekulantima koji se bogate na racun gradana…i trebati ce zrtveni jarac…pa znate kak to vec ide…
malo nacional, pa vecernji , pa slike u novinama, pa dnevnik…
hint:
na kojim dionicama se skupljaju politicki bodovi?
nije fora,… sad sam im sve rekao…[smiley]
I like this game! [lol]
Da, da, samo se vi veselite korupciji i mijesanju politike tamo gdje joj nije mjesto. To ce sigurno polucit dobre rezultate u konacnici.
[cool] Kosorica poručuje branitelji ne prodajte udjele u fondu.[thumbsup] http://www.business.hr
Koji nalozi na HT-u…
Top ask
CIJENA KOLIČINA
310,49 1,500
310,50 1,500
310,59 947
310,90 195
310,99 126
311,00 252
311,87 189
311,88 59
311,89 63
311,99 427
tigrus: ” deimos: ” zmrklic: ” Valjda su prodali VERN nekom napokon ” Bit ce da su na sastanku u sredisnjici HDZ-a izicali mirovince da pokupe od rodje nesto malo… [lol] ” pa…. na sastanku je bilo rijeci o burzi…[wink] mirovincima bi preporucio da razmisle sto bi politici bilo vazno (koje dionice su im vazne)…. i da promisle kako bi mogli udobrovoljiti strukture… jer ako strukture nisu sretne, doci ce do “politicke volje” da se obracuna sa spekulantima koji se bogate na racun gradana…i trebati ce zrtveni jarac…pa znate kak to vec ide… malo nacional, pa vecernji , pa slike u novinama, pa dnevnik… hint: na kojim dionicama se skupljaju politicki bodovi? nije fora,… sad sam im sve rekao…[smiley] I like this game! [lol] ” Da, da, samo se vi veselite korupciji i mijesanju politike tamo gdje joj nije mjesto. To ce sigurno polucit dobre rezultate u konacnici.
ma nije ovo korupcija!
gangsteri su ovi mirovinci koji su se smijali “malim” i “glupim” zato sto prodaju dionice u bescjenje!!!
sad moraju popraviti sreanje koje su napravili.
ovo treba shvatiti kao korekciju korekcije! [lol] [lol] [lol]
mislim da business ima ako ne najlosiju onda jednu od najlosijih web stranica. uzas..[angry]
Koji nalozi na HT-u… Top ask CIJENA KOLIČINA 310,49 1,500 310,50 1,500 310,59 947 310,90 195 310,99 126 311,00 252 311,87 189 311,88 59 311,89 63 311,99 427
Drek od naloga.
Niti milja kuna.
Za mirovince kao meni 10 kn.