Vidim gura se kupnja na JDPL, ajde dečki muški po asku [thumbsup] A ne liparit jadnog fazana koji čeka dolje s onih 300 kom [lol] [lol] Fazane trebo si stavit skriveni nalog [lol]
da se stavim niže ??
[lol]
Skava čast ko je kupio VERN ispod 90
Bilo je ne tako davno po 85,00 … to je cca 20% u nekoliko dana … a ja tupan mislio da će niže …kazni se, kazni se, kazni se …
Točno Janlana- ako pogledam svoj portfelj- ostale su mi : 1. PROBLEMATIČNE DIONICE- LRH, VDKT,HDEL- PBZ- TNPL, Sve ostalo je u isto u minusu- ali ne tako strašno… ovo nabrojano , preskačem dok gledam.. Kreće se …polako..budimo strpljv i, dok fondovi pišu DOMAĆU ZADAĆU…
A ja sam imao tako puno nade u LRH i HDEL.
[embarass][embarass][undecid]
Toliki mi je minus i njima da mi ni skfander ne pomaze da mi bude toplije
tigrus: ” 50 Cent: ” MIROVINCI SU NAM SVIMA NAMA UVELI POREZ NA KAPITALNU DOBIT 30% U PROSJEKU DOBRO SU NAS UNAZADILI[cry][angry] [bye] ” ispraviti ce oni to… vidjeti ces. inace lete iz fotelja. naljutili su sanadera! [lol] [lol] [lol] decki su gurnuli nosu preduboko i sad su dobili po njemu… [lol] [lol] [lol] [lol] ovo je iz sredisnjice! ” Da, čak su i opomenu dobili!!! To je kao da voziš 150 km/h gdje je ograničenje 40, zaustavi te policajac i dobiješ opomenu. Sljedeći put ćeš sigurno jaaaaaaaaaaakooooo paziti da ne voziš brzo.
imas par pravila ponasanja:
1. ako tjeras biznis (bilo koji) i dobro ti ide, ne guraj nos u politiku.
2. ako vec moras gurati nos u politiku pazi da ne stanes nikom na zulj.
3. ako vec guras nos u politiku, politika mora od tebe imati koristi
4. kad stanes na zulj politici, politika te nece ostaviti na miru.
bas su se zasrali mirovinci. koji amateri….
[lol]
Ukupan promet: Redovni promet: Institucionalni promet:
196.381.822,22 kn 45.965.418,53 kn 150.416.403,69 kn
miami: ” Točno Janlana- ako pogledam svoj portfelj- ostale su mi : 1. PROBLEMATIČNE DIONICE- LRH, VDKT,HDEL- PBZ- TNPL, Sve ostalo je u isto u minusu- ali ne tako strašno… ovo nabrojano , preskačem dok gledam.. Kreće se …polako..budimo strpljv i, dok fondovi pišu DOMAĆU ZADAĆU… ” A ja sam imao tako puno nade u LRH i HDEL. [embarass][embarass][undecid] Toliki mi je minus i njima da mi ni skfander ne pomaze da mi bude toplije
Pa budu povukli i naši građevinci.
Imam osjećaj a i Ta analize pokazuju – da krećemo gore , bez obzira na Iveke, Nathane i druge crnce ovdje.
Ukupan promet: Redovni promet: Institucionalni promet: 196.381.822,22 kn 45.965.418,53 kn 150.416.403,69 kn
Vern ?
zmrklic: ” Skava čast ko je kupio VERN ispod 90 ” Bilo je ne tako davno po 85,00 … to je cca 20% u nekoliko dana … a ja tupan mislio da će niže …kazni se, kazni se, kazni se …
pa kak si to mogao mislit???[shocked]
Valjda su prodali VERN nekom napokon
Bit ce da su na sastanku u sredisnjici HDZ-a izicali mirovince da pokupe od rodje nesto malo… [lol]
fazan: ” zmrklic: ” Skava čast ko je kupio VERN ispod 90 ” Bilo je ne tako davno po 85,00 … to je cca 20% u nekoliko dana … a ja tupan mislio da će niže …kazni se, kazni se, kazni se … ” pa kak si to mogao mislit???[shocked]
A kak se kaznjavaš ?
Remenom po leđima ? OPUS DEI ?