Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

” ispraviti ce oni to… vidjeti ces. inace lete iz fotelja. naljutili su sanadera! [lol] [lol] [lol] decki su gurnuli nosu preduboko i sad su dobili po njemu… [lol] [lol] [lol] [lol] ovo je iz sredisnjice!

Ako je iz SREDIŠNJICE HDZ-a onda je dobro.

Ljudi, dajte ostavite Iveka na miru. Svi ste ga se primili kao pijani plota. Čovjek piše što misli i to je to. Istina je da su njegovi scenariji malo precrni za moj ukus, ali čovjek ima pravo na to. Ustav mu to jamči.

Ne daj se Ivek. Javi se, fališ nam.

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Idemo mi polako ali sigurno u minus na Crobexu. Ovo je stvarno koma. Promet nikakav. Ne razumijem šta se čeka ako su svi u cashu ovih dana…

to ti je zbog HT-a

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ivekovo misljenje cijenim, a sto ce mo kupiti o tome isljucivo odlucujemo sami.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Vidim gura se kupnja na JDPL, ajde dečki muški po asku [thumbsup]
A ne liparit jadnog fazana koji čeka dolje s onih 300 kom [lol] [lol]
Fazane trebo si stavit skriveni nalog [lol]

DiAbLeRo: ” Idemo mi polako ali sigurno u minus na Crobexu. Ovo je stvarno koma. Promet nikakav. Ne razumijem šta se čeka ako su svi u cashu ovih dana… ” to ti je zbog HT-a

Pa gledajte situaciju s vedrije strane.
BAR NEMA ŠOKOVA I TURBULENCIJA ko ZADNJI MJESEC !
Izgleda da nam to sad fali ???

Točno Janlana- ako pogledam svoj portfelj- ostale su mi :

1. PROBLEMATIČNE DIONICE- LRH, VDKT,HDEL- PBZ- TNPL,

Sve ostalo je u isto u minusu- ali ne tako strašno… ovo nabrojano , preskačem dok gledam..
Kreće se …polako..budimo strpljv i, dok fondovi pišu DOMAĆU ZADAĆU…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

pa ono je bar bilo dinamično i bilo je nekakve akcije, a daj pogledaj ovo[undecid]

nismo puno narasli ali je bid znatno jači

Ako ima bida, znaci ima se para, ekipa je u cashu [lol]

50 Cent: ” MIROVINCI SU NAM SVIMA NAMA UVELI POREZ NA KAPITALNU DOBIT 30% U PROSJEKU DOBRO SU NAS UNAZADILI[cry][angry] [bye] ” ispraviti ce oni to… vidjeti ces. inace lete iz fotelja. naljutili su sanadera! [lol] [lol] [lol] decki su gurnuli nosu preduboko i sad su dobili po njemu… [lol] [lol] [lol] [lol] ovo je iz sredisnjice!

Da, čak su i opomenu dobili!!! To je kao da voziš 150 km/h gdje je ograničenje 40, zaustavi te policajac i dobiješ opomenu. Sljedeći put ćeš sigurno jaaaaaaaaaaakooooo paziti da ne voziš brzo.

Skava čast ko je kupio VERN ispod 90

New Report

Close