Trenutno imamo najmanji + u Europi, vjerojatno i najmanji promet, a tako je bilo i jučer. Činjenica je da su se fond managerčići uvrijedili i provode bijeli štrajk. Trguje se koliko je neophodno.[yawn]
Hm, hmčini mi se da smo i očekivali/prognozirali ovakva index kretanja pa nas to ne bi trebalo zabrinjavati. Iskreno, ovako je dobro, jer kad bi roknulo na svim ld bila bi to zacijelo lošija opcija.
Zapravo, psihološki gledano, naše ‘krdo’ još uvijek pamti stampedo…
Sad će se i Ivek javiti/pohvaliti kako je… [cool] ili je zaistać… [bye]
da da sad ce ivek o inflaciji,staglfaciji,zerpu i kak su izbori u Zimbabveu lose prosli posto se EU i US zeleni a na Kosovu nis novog[lol]
Ako DAX probije 7000, FTSE ostane iznad nekih 6050 i švicarci ostanu iznad 7700 do kraja tjedna onda je to po meni konački buy signal ako ćemo gledati svijet. DAX se sa 7000 borio 4 puta i isto toliko puta izgubio. Zadnji put u četvrtak. Još s&p probije 1400 i da vidiš tarapane. [cool]
Jel tko pratio po kojim se dionicama Ivek istresao danas po bidu s obzirom da je to najavio sinoć. Hvala.[wink]
Čekamo uključenje mirovinaca u program. [pray] Ili su možda opet na nekom skijanju?
Mislim da se nije istresao danas, to je sinoć napravio na forumu[smiley] On se drži one stare franjevačke: jutro je pametnije od večeri…[cool] A ako slučajno je, onda viro, to je njegova (i moja) ljubimica[kiss]
Ivek, si tu?
fazan: ” wiking: ” a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup]” primjeti glavu s ramenima na intradayu …. paaaad … ” Fazane, žao mi je što si u cashu, ali pad je malo vjerojatan [lol]
zakasnio si sa kupnjom?..a dogadja se….
… idemo polako ali siguro prema gore….
rastuci trend sa malim prometom.
nije najbolja opcija ali se ne mogu zaliti.
[smiley][smiley][thumbsup]
[rolleyes] Sve je izglednije da će se cijene dionicama opet dizati pri zatvaranju burze.[thumbsup][thumbsup]