Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup] ,zaboravih dodat da je isto tak otpor i na 4230[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Hm, veliki se nisu uključili u trgovanje…A tko onda prodaje???

a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup]

primjeti glavu s ramenima na intradayu …. paaaad …

I love the Smell of Profits in the Morning

a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup] ,zaboravih dodat da je isto tak otpor i na 4230[thumbsup]

nesto slab taj otpor na 4230 bio [undecid]

Šta je meni ovo trebalo...

wiking:

a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup]”

primjeti glavu s ramenima na intradayu …. paaaad …

vidim sto je samo znak da je sljedeci otpor na nekih 4243[undecid]

wiking: ” a nista danas smo 3x pokusali probiti 4250 i nismo uspjeli.Sutra je novi dan a ko zna mozda se sada skuplja snaga za novi napad[thumbsup]” primjeti glavu s ramenima na intradayu …. paaaad …

Fazane, žao mi je što si u cashu, ali pad je malo vjerojatan
[lol]

topi li se topi

crobex + 0.45%

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

[rolleyes][thumbsup]tenkista
korisnik od: 26.03.2007.

Beograd u većem plusu od nas!

Kod nas je burza postala lanac sreće a ne burza tko je zadnji taj je n….. I drugo toliko busanje u prsa i rodoljublje a stalno nas pretiče njihova burza uza sve probleme koje imaju sramota. Da smo mi na njihovom mjestu naša burza bi već bila u bankrotu.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

da sad vidimo kak ce odradit drugi dio dana[proud]

Čekaj da mi baka dođe s placa, to kaj je dobila za grincek bu pokupila sav HT do 320 kn.[yawn]

prometi su ziva bjeda[cry] ,do 12.30h Ukupan promet: 25.243.801,62 HRK .danas se ne isplati uopce pratiti jos jedan otuzan i dosadan dan,idem radje jesti grah[smiley]

pad je polagan ali siguran – kako je krenulo jos cemo se danas i zacrveniti – pasmaterizacija [cry]

Šta je meni ovo trebalo...

New Report

Close