Jeli ijedna firma dala GFI? Pitam iz ciste radoznalosti….[cool]
ne izlaze na forumu izvješća, imaš na zse.hr
Drvenjača, naravno.
ne vidi nitko skrivene naloge, dok se ne aktiviraju,onda tek skužiš da je bio skriven. obično ti stavi 10% a ostatak je skriven, pa poslije vidiš 10 istih transakcija u istoj sekundi recimo
E, to me zanima, jer ak’ se vidi jedan dio (10-tak ili manje posto, nije bitno) pojava je manje problematična.[wink]
Naime, mislim da ju je lakše uočiti i daje ti bar koliko-toliko orijentaciju razine K-P, no ne i njen kvantitet.
No, ak’ je potpuno skriven, e onda smo u k…[tongue][angry]
Pogledajte sr.nja na Adrisu … ovo je štopanje! .. bilo je kupnje na 438, oko 500 komada, sada kad je kupnja na 432, stoje nalozi od po 800 komada na 438! .. šta reć [angry]
pa dobro je da stopaju! to znaci da je velika potraznja…
a oni ne daju da bude preveliki rast.
hoce prirodni rast od 2% svaki dan.,..
to je dogovor.
a to je dobro kad su vec zasrali s onim povlacenjem novca iz OIFa.
[thumbsup][thumbsup]
ma o cemu pricamo dok su takvi mali prometi
o rastu Crobexa [thumbsup]
hrco01:
”
”
Pa nisam ga ni ocekivao na forumu! Vec samo pitam jesu li ih tvrtke vec pocele objavljivati!
hrco01:
”
”
Hahaha.. ovo mi uljepšalo dan 🙂
BORISM, to i mene zanima- koliko smo mi- udaljeni od prvog naloga k/p koje vidimo na prvoj generaciji.
SKRIVENI NALOZI- lijepo molim nekakvo zdravo-seljačko kratko objašnjenje. Hvala.
TheStyx: ” ma o cemu pricamo dok su takvi mali prometi ” o rastu Crobexa [thumbsup]
ovo su natezanje prema gore da bi se nakupila kupnja za jos vece iskrcavanja
moramo svi biti strpljivi, situacija se nece poboljsati znacajno tokom cijele godine