Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zmrklic
Uh evo mrcina na ATPL, ajmo samodol, zovi OMF da to pokupe

slijedecih 557 kom ceka na 2800

Ovim tempom me nije strah mrcina,bubne ih dok trepneš

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Ljudi nemojte slušati analitičare i kupovati Dlkv i PBZ. Slušajte mene, kupujte Zdenku, vidite koji porast ima. Šta će ti DLKV sa ugovorenim 5 milijardi poslova ili PBZ s 2 milijarde neto dobiti. Kupujte Zdneku, možda će imati manju gubit za prošlu godinu.[lol] [lol] [lol]

PIVK-R-A pred pozitivnom blokadom! [thumbsup][thumbsup]

Na PIVK-u ionako nema prometa pa ovo bas i nije neka vijest . To je dionica koja u zadnje vrjeme na dve transakcije dostigne gornju i donju granicu.

Kad dolazi izv.od KODT,KOEI i LEDO?
Hvala.

ajme jos jedna brana od 515 kom na 2795[angry]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ja bi pitao kako vi vidite te skrivene naloge
mi koji pratimo to preko 1 gen. ocito nemamo uvid u skrivene
hvala na objašnjenju

Postanite Eu-robovi

izgleda da netko stop i na dlkvd-u, a bash bi bilo lijepo da napokon probije tih 1300 kuna[proud]

Ljudi nemojte slušati analitičare i kupovati Dlkv i PBZ. Slušajte mene, kupujte Zdenku, vidite koji porast ima. Šta će ti DLKV sa ugovorenim 5 milijardi poslova ili PBZ s 2 milijarde neto dobiti. Kupujte Zdneku, možda će imati manju gubit za prošlu godinu.

Kolega pošto? Pošto prodajete?[lol] [smiley][lol] [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ja bi pitao kako vi vidite te skrivene naloge mi koji pratimo to preko 1 gen. ocito nemamo uvid u skrivene hvala na objašnjenju

ne vidi nitko skrivene naloge, dok se ne aktiviraju,onda tek skužiš da je bio skriven. obično ti stavi 10% a ostatak je skriven, pa poslije vidiš 10 istih transakcija u istoj sekundi recimo

Pogledajte sr.nja na Adrisu … ovo je štopanje! .. bilo je kupnje na 438, oko 500 komada, sada kad je kupnja na 432, stoje nalozi od po 800 komada na 438! .. šta reć [angry]

Cookie Monster

Jeli ijedna firma dala GFI? Pitam iz ciste radoznalosti….[cool]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

tigrus: ” PIVK-R-A pred pozitivnom blokadom! [thumbsup][thumbsup] ” Na PIVK-u ionako nema prometa pa ovo bas i nije neka vijest . To je dionica koja u zadnje vrjeme na dve transakcije dostigne gornju i donju granicu.

svaka pozitivna blokada je dobra vijest, pokazuje trend trzista!
a to je gore! [thumbsup]

New Report

Close