Najsmjesnije je sto je vecina negativnih navlakaca nestalo….. [bye] da nisu kupili, kad su govorili KATAKLIZMA [bye][bye][bye][bye]
Omjeri K/P na većini dionica su se promjenili u korist kupnje.[thumbsup]
A sta nam to znaci kada ne vidimo skrivene naloge koji su do sada uglavnom bili na prodaji![undecid]
Najsmjesnije je sto je vecina negativnih navlakaca nestalo….. [bye] da nisu kupili, kad su govorili KATAKLIZMA [bye][bye][bye][bye]
Nakona kosova je na red došla skrivena kupnja, pa tko zna šta poslije.
Ne razumijem zašto su tu svaki božji dan, ako kažu da neće ulagati???
A ne kuže da ciklus ima svoj put i da se mora odraditi , koliko god oni prizivali katastrofu.[thumbsup]
Otkad se bavim ovim sportom dobro mi je poznato da je ovo igra velikih na koju ne mogu ni ja ni vi puno utjecati.To što je kolega ivek dobio napadaj ljutnje ,kakvog svi imamo bar jedanput mjesećno,zbog sveukupnosti situacije na burzi je normalno,ali da to treba analizirat tri dana na komentarima trgovanja mi je malo smiješno.
Svojim postovima vjerojatno utjeće na neke manje iskusne investitore a ja niti sam ulazio zbog njega niti ću van kad je on ljut.
Kolega Ivek poštujem Vas kao iskusnog forumaša i investitora,dosta puta ste bili i u pravu, ali stanite malo na balun sa svojim kataklizma-postovima.[thumbsup]
stvar je u tome da su medvjedi zbunjeni … moram priznati i ja da sam zbunjen …
neki dan sam stavio graf iz kojeg se vidilo da očekujem dno na 3.700 – 3.800 … u međuvremenu su se izdogađale neke stvar i više nisam siguran u taj scenario …
Dakle redom:
1. Kosovo – smirila se situacija, iako nikad ne znaš što se može dogoditi, jedan zrakoprazni prostor gdje je dio zemalja priznao, a dobar dio nije niti neće,
2. Samodol je oštro reagirao na mirovince i velike fondove,
3. nastavlja se iskrcaj stranaca iz naši dionica
4. braniteljski fond će se naći u nezavidno situaciji i veliko je pitanje kako će država odreagirati u tom slučaju
Ovisno o razvoju situacije i iznalaženju rješenja za pojedina pitanja, burza će ili dodatno zaroniti ili nastaviti s bočnim kretanjem ili UP UP. [wink]
Nisam pametan što da vam odgovorim. Moram priznati da sam nekim slučajem u kešu ne znam što bih sada radio, tj. ne znam što bih kupovao.
Ptico ,snaci ces se ti ,nema briga za tebe.Jedino sto te moze sxebat su krivolovci.[proud]
Omjeri K/P na većini dionica su se promjenili u korist kupnje.[thumbsup]
super!
to nam je trebalo.
sada sam treba malo hrabrosti i idemo gore!
uvjeravam vas da ce ljudi puno puno vise ulagati u fondove ako vratimo crobex u normalu…
[smiley][thumbsup]
Ode HT preko 311… 2 milje kuna u sedam minuta.
sinoc ameri zavrsili u travi zelenoj, a europa otvorila odlicno
Kreno HT diće stati