Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/art-2008,2,25,fondovi_ulaganje,109944.jl

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Uz duzno postovanje, predlazem tablete, ili moderiranje [bye]

Tablete prema osobnoj prosudbi a moderiranje nece biti potrebno jer se ionako povlacim. Ne zelim ucestvovati u ovakvom cirkusu vise. NHF ali krivo si shvatio moje postove. [bye][bye]

skype - ivek1234

predlažem zlatnu kopačku umjesto zlatne kune, HTV2

&

Tablete prema osobnoj prosudbi a moderiranje nece biti potrebno jer se ionako povlacim. Ne zelim ucestvovati u ovakvom cirkusu vise. NHF ali krivo si shvatio moje postove. [bye][bye]

Kaj sam krivo shvatio ? Ti neces izac po bidu sa svojih 1-10% kaj ti je ostalo u dionicama, ili ne predlazes drugima koji zele van da izađu po bidu ? Ne vidim navodnike, sve je u istom tonu pisano.

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

deimos: ” Predlazem da se uvede pravilnik se dionice smiju prodavat samo 1% iznad zakljucne cijene proslog dana. To bi garantiralo rast CROBEX-a. Tko ce slozit pismo hanfi? ” Nije stvar u rastu ili padu! Stvar je u OBMANI tijekom trgovanja. Za koji ku@ac onda placam j@beni ZTM???? Da mi fila lazne podatke???? Pa onda mi niti ne treba! [angry] [angry] [angry] Odoh pod tus jer me lovi PTSP a bas mi se ne piju tablete…… [angry] [angry]

Ajde Ivek-ošicu sto si se sav upljucao? Pazi da se ne ugusis.
Zasto bi se netko sam mucio skrivati stvarnu kolicinu dionica koju zeli prodati ili kupiti, ako mu tu uslugu mogu pruziti na burzi. Npr: Geronimo je danas htio kupiti 10.000 dionica PTKM-R-A po 263,00kn. I da mu ZSE tu kolicinu nije htio sakriti morao bi sam voditi brigu o postavljanju malih kolicina.
Pa nije lud da tebi pokaze sto zeli kupiti u kolikoj kolicini pa da se opet mjesec dana valjas po forumu od smijeha.¸
I ako placas taj kako ga zoves “j@beni ZTM”, jel on tebi sluzi da obmanjujes sve one koji trguju na ZSE, a nikad ni culi nisu za njega.
Da li si ti svjestan onog sto ti cinis ovdje na forumu i koliko si ljudi uplasio svojim prorocanstvima??
Koliko ih je uslo u gubitak i prodalo bez ikakvog pravog razloga, a tko zna da li ce se znati vratiti i izabrati pravu dionicu, bas kao i ti i ja.
Oprostite ali svi koji ste bolesni idite lijecniku i lijecite se. Nemojte svojom bolescu opravdavati ovdje iznasane ludosti kojima neuke i neiskusne citaoce navodite na postupke zbog kojih oni (zbog krivih poteza) postaju depresivni, psihopate i drugacije bolesni.

Ljudi, neke postove ovdje trebate citati samo zbog zabave i dobrog smijeha, a one koje shvacate ozbiljno, upotrijebite sa velikom dozom nepovjerenja jer je normalno da i najbolji investitor u 90% odluka pogrijesi.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Da li si ti svjestan onog sto ti cinis ovdje na forumu i koliko si ljudi uplasio svojim prorocanstvima??
Koliko ih je uslo u gubitak i prodalo bez ikakvog pravog razloga, a tko zna da li ce se znati vratiti i izabrati pravu dionicu, bas kao i ti i ja.

Pa, oni koji su poslusali iveka na vrijeme, su se spasili gubitaka… Ako cemo bas u detalje.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ivek pogledaj kako spinat raste preko bare!

http://uk.finance.yahoo.com/m1.php

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

@deimos

[thumbsup][thumbsup]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

leti: ” … Da li si ti svjestan onog sto ti cinis ovdje na forumu i koliko si ljudi uplasio svojim prorocanstvima?? Koliko ih je uslo u gubitak i prodalo bez ikakvog pravog razloga, a tko zna da li ce se znati vratiti i izabrati pravu dionicu, bas kao i ti i ja. … ” Pa, oni koji su poslusali iveka na vrijeme, su se spasili gubitaka… Ako cemo bas u detalje.

koje ako su poslušali?
ide to up ako hdz pobijedi?[tongue]

Heaven or Las Vegas

koje ako su poslušali?
ide to up ako hdz pobijedi?[tongue]

[lol]

Dobro, pa nemres sve pogodit…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ne razumijem čemu ta depra sa skrivenim nalozima i odnosom K/P
prije svega bilo je skrivenih i na strani kupnje i na strani prodaje, po meni je to ok jer se spriječava manipulacija tržištem, dionice se kupuju ili prodaju zbog nekih očekivanja a ne zato jer je kupnja jaka, prodaja slaba, koliko ja pratim prije rasta određene dionice kada se netko želio natovariti lupao je po asku do granice x tj skidao je sve to toga, nalozi na kupnji se uglavnom (veći) stavljaju da guraju topovsko meso ispred tako da je povoljan i nepovoljan omjer K/P jako škakljiv pojam

eto toliko…

Heaven or Las Vegas

Reko ja odavno da nam treba udruga malih dioničara.

New Report

Close