Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

GERONIMO: ” Zašto vas to toliko ljuti kolege ja konstantno i kupujem i prodajem sa skrivenim nalozima ,čak mislim da će to u budućnosti povećati likvidnost. ” E, pa ja odoh nazad u cash jer ne volim voditi bitku gdje netko vidi i cuje a i naoruzan je do zuba a ja se trebam sa njime boriti goloruk, vezanih ruku, nogu i ociju sa zacepljenim usima. Forget it. Gledam ovo sr@nje vec par dana. Upravo povukao sve naloge za kupnju, sutra udaram po bidu i iskrcavam sve van – pa ima jos burzi a oni neka si j@bu m@ter i nabijaju likvidnost medju sobom. Sto je previse previse je. Sada ja trebam iz svojeg djepa podmazivati masne koke da iznesu sto vise para – ma zaboravi. [angry] [angry] Ne iskrcavaju se oni na ovaj nacin zato sto ocekuju da burza poleti gore.

Možda oni i žele da prodaš pa to sve rade,ko to zna,što ne nazoveš hanfu

ivek znas da je masa forumasa u minusu. pa nece ljudi prodavati sa -20%

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ivek znas da je masa forumasa u minusu. pa nece ljudi prodavati sa -20%

Svatko neka odluci sto ce. Ocigledno se banda iskrcava i dalje pa sada uveli skrivene naloge da nas jos dodatno ozene. U svakom slucaju ja evo otkazao dva fonda preko online bankinga (sa gustom) i ja cu sigurno polupati po bidu ovo sto sam kupio danas (dakle minus, nije velik ali je minus samo ce i bagra imati nesto tanju kupnju ako se istresemo). Naloge sam skinuo sa kupnje i u petak vadim svu lovu od brokera te trazim drugo rijesenje. Sutra snimam trgovanje u screenshotove da imam za arhivu.

Ne kupujem vise nisti niti pod razno jer mi ovo sve vise lici na neku sacekusu. Znam da su mine na Viru, Dlkv, Jdpl i Atpl. Mislim da je bilo i na Ingr ali nisam siguran. To je zauzelo pandemijske razmjere. Ne samo da je prljavo i nekorektno nego je osnovno pitanje ZASTO se tako kriomice izlazi?????

Ja u takvim uvjetim nisam spreman upucavati dodatne novce jer nesto j@ebeno smrdi. Da ne bi trenutni gubitak postao s vremenom jos veci. Ne stisces gas na autu ako je gusta magla a ovo sada je maglovitoooo i ne vidi se prst pred nosom…. Pa nisam kamikaza da bacam lovu u bunar gdje se ne vidi dno.

skype - ivek1234

po meni nije problem u skrivenim nalozima ….već u HANFI,oni kao takvi nisu dorasli ispunjavat obaveze koje su po zakonu dužni provodit i promtno reagirat u posebnim sit. …
Kakve mi sad imamo koristi od njih što su zaprijetili mirovincima…ponašaju se kao da su otkrili toplu vodu,tj blagoslovili iste kako nam otimaju lovu ….alooo ,,,pa gdje toga ima osim u banana krimi državama gdje su i njihovi prsti umoćeni u iste radnje…
Svi znamo da je burza rizik,međutim upravo HANFA postoji da nas štiti od kriminala a ne obrnuto…
Ako su izašli u javnost da mirovinci namjerno ruše …e pa molim lijepo da konkretno ponište neke od transakcijama i mali štedišama nadomijeste štetu …
Ovo što se kod nas radi više mi lići na ˇ” VAŠAR”, odnosno “BERZU”…
[angry] [angry] [angry]

POKRET OTPORA

E pa ja NEDAM!!! [/b][angry] [angry]

mislim da je bolje da popijes lijek, cuvaj se, sutra je ipak novi dan.

kakvi je ovo večeras igrokaz…………….[lol] [lol] [lol] [lol]

deimos: ” Predlazem da se uvede pravilnik se dionice smiju prodavat samo 1% iznad zakljucne cijene proslog dana. To bi garantiralo rast CROBEX-a. Tko ce slozit pismo hanfi? ” Nije stvar u rastu ili padu! Stvar je u OBMANI tijekom trgovanja. Za koji ku@ac onda placam j@beni ZTM???? Da mi fila lazne podatke???? Pa onda mi niti ne treba! [angry] [angry] [angry] Odoh pod tus jer me lovi PTSP a bas mi se ne piju tablete…… [angry] [angry]

bezobrazno i nije transparentno, svi subjekti na trzistu kapitala nisu u istoj poziciji, sto samodol misli o tome?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

U potpunosti te podržavam ivek, i ja sam ovako poludio vać par puta, međutim nisam razmišljao o izlasku…
Uvijek je netko u startu tri koraka ispred, bilo rijeć o povlaštenim informacijama, skrivenim nalozima ili xxx….
to zna biti deprimirajuće

&

istresanje je vise nego ocito. pitanje je sto mozemo napraviti, a ako bi se svi tako postavili tko bi preuzeo stafetu?
a da ipak prespavas i sutra ponovno u sacekusu?

za mene je deprimirajuce kad zelim promjeniti nalog, a tad traje, traje i traje, a ja ga tad povucem jer se vec situacija promjenila u njihovu korist.

Ljudi na kojim ste dionicama primjetili skrivanje naloga?
Ja koje sam primjetio bili su samo na prodaji a niti jedan na kupnji znači ekipa se smišljeno iskrcava a glumi nevinašca (npr. nalog na KOEI čovjek kao prodaje 30 komada a ono nikad da ga netko pokupi u cijelosti, brojo sam do 220 komada u tom nalogu). Ista stvar na JDPL već danima se skrivaju nalozi i pojavljuju kad se pojavi kakva takva kupnja nebi li ih obeshrabrila, znači manipulacija tržištem.
Znači pojedincima je dozvoljeno manipulirati stvarnim činjenicama na kupnji i prodaji a na štetu ostalih sudionika na burzi. Zar se netko o tome nebi mogao očitovati u HANFi ili nekoj sličnoj instituciji!

Kolege slažem se s vama u potpunosti, pa nemože netko kupovati danima prije nego izađe info na ZSE i nikome ništa, to je i slijepcu jasno da je imao povlaštene info. Šta HANFA ne provjerava takv situacije il čeka da netko prijavi, ako je tako onda ih ni ne treba, neka bude raspašoj pa barem znamo na čemu smo

New Report

Close