Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako vas tako smetaju ti skriveni nalozi, prijavite HANFA-i. To vam se moze svrstat pod manipulaciju ponudom/potraznjom, sto je HANFA nekoliko puta spominjala. Isto tako po nekom zakonu, neznam vise kojem, duzni su vam se ocitovat. Za svaki slucaj posaljite i pismeno, preporuceno sa povratnicom.

To JE MANIPULACIJA burzom a svi mi mali investitori smo TOPOVSKO MESO u ovom slucaju jer smo dovedeni u NERAVNOPRAVNI polozaju u odnosu na institucionalne i tko zna koje jos povlastene investitore. HANFA je ocigledno samo jos jedan od INSTRUMENATA MANIPULACIJE na trzistu.

Vrlo neravnopravna i nefer situacija. Da je malo koncenzusa medju malim investitorima pa da se povucemo sa burze na jedno godinu dana pa neka si trguju skrivenim nalozima medjusobno. U svakom slucaju mislimm da cu vecinu sredstava prenijeti na neko od stranih trzista jer me sve ovo neodoljivo podsjeca na “privatizaciju iz 1991” a sebe bas ne vidim kao topovsko meso u ovakvim igrama.

skype - ivek1234

Kratko i jasno: prave nas budalama uz blagoslov ZSE i HNFA-e. [angry] [angry]

skype - ivek1234

Da su mali ulagači NEUSPJEŠNI, ovakve situacije se ne bi događale zasigurno, barem ja tako mislim.
Mali su postali itekako uspješni te su kao takvi postali prijetnja i moć koju je trebalo ukloniti sa scene.
Nadam se da je to uspješno okončano kako bi se vratio mir na burzu.
Kakve li ironije.

Zašto vas to toliko ljuti kolege ja konstantno i kupujem i prodajem sa skrivenim nalozima ,čak mislim da će to u budućnosti povećati likvidnost.

SAM PROTIV SVIH

Zašto vas to toliko ljuti kolege ja konstantno i kupujem i prodajem sa skrivenim nalozima ,čak mislim da će to u budućnosti povećati likvidnost.

E, pa ja odoh nazad u cash jer ne volim voditi bitku gdje netko vidi i cuje a i naoruzan je do zuba a ja se trebam sa njime boriti goloruk, vezanih ruku, nogu i ociju sa zacepljenim usima. Forget it. Gledam ovo sr@nje vec par dana.

Upravo povukao sve naloge za kupnju, sutra udaram po bidu i iskrcavam sve van – pa ima jos burzi a oni neka si j@bu m@ter i nabijaju likvidnost medju sobom. Sto je previse previse je. Sada ja trebam iz svojeg djepa podmazivati masne koke da iznesu sto vise para – ma zaboravi. [angry] [angry]

Ne iskrcavaju se oni na ovaj nacin zato sto ocekuju da burza poleti gore.

skype - ivek1234

deimos: ” Ako vas tako smetaju ti skriveni nalozi, prijavite HANFA-i. To vam se moze svrstat pod manipulaciju ponudom/potraznjom, sto je HANFA nekoliko puta spominjala. Isto tako po nekom zakonu, neznam vise kojem, duzni su vam se ocitovat. Za svaki slucaj posaljite i pismeno, preporuceno sa povratnicom. ” To JE MANIPULACIJA burzom a svi mi mali investitori smo TOPOVSKO MESO u ovom slucaju jer smo dovedeni u NERAVNOPRAVNI polozaju u odnosu na institucionalne i tko zna koje jos povlastene investitore. HANFA je ocigledno samo jos jedan od INSTRUMENATA MANIPULACIJE na trzistu. Vrlo neravnopravna i nefer situacija. Da je malo koncenzusa medju malim investitorima pa da se povucemo sa burze na jedno godinu dana pa neka si trguju skrivenim nalozima medjusobno. U svakom slucaju mislimm da cu vecinu sredstava prenijeti na neko od stranih trzista jer me sve ovo neodoljivo podsjeca na “privatizaciju iz 1991” a sebe bas ne vidim kao topovsko meso u ovakvim igrama.

Zašto se nebi mali ulagači organizirali i bili jači i još jedno pitanje,kažeš da ideš na strano tržište,dali znaš da je tamo bolja situacija,mislim da ne izgubiš novac

Predlazem da se uvede pravilnik da se dionice smiju prodavat samo 1% iznad zakljucne cijene proslog dana. To bi garantiralo rast CROBEX-a. Tko ce slozit pismo hanfi?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Predlazem da se uvede pravilnik se dionice smiju prodavat samo 1% iznad zakljucne cijene proslog dana. To bi garantiralo rast CROBEX-a. Tko ce slozit pismo hanfi?

Nije stvar u rastu ili padu! Stvar je u OBMANI tijekom trgovanja. Za koji ku@ac onda placam j@beni ZTM???? Da mi fila lazne podatke???? Pa onda mi niti ne treba! [angry] [angry] [angry]

Odoh pod tus jer me lovi PTSP a bas mi se ne piju tablete…… [angry] [angry]

skype - ivek1234

deimos:

Predlazem da se uvede pravilnik se dionice smiju prodavat samo 1% iznad zakljucne cijene proslog dana. To bi garantiralo rast CROBEX-a. Tko ce slozit pismo hanfi?

Nije stvar u rastu ili padu! Stvar je u OBMANI tijekom trgovanja. Za koji ku@ac onda placam j@beni ZTM???? Da mi fila lazne podatke???? Pa onda mi niti ne treba! [angry] [angry] [angry]

Ma nisam mislio na tebe, nego na kolege koji se ljute sto su neki prodavali dionice…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

E, pa ja odoh nazad u cash jer ne volim voditi bitku gdje netko vidi i cuje a i naoruzan je do zuba a ja se trebam sa njime boriti goloruk, vezanih ruku, nogu i ociju sa zacepljenim usima. Forget it. Gledam ovo sranje vec par dana. Upravo povukao sve naloge za kupnju, sutra udaram po bidu i iskrcavam sve van – pa ima jos burzi a oni neka si j@bu m@ter i nabijaju likvidnost medju sobom. Sto je previse previse je. Sada ja trebam iz svojeg djepa podmazivati masne koke da iznesu sto vise para – ma zaboravi. [angry] [angry]

Ko da je dalje bolje. Ajd javi gdje pa da idemo i mi…

hebeju nas na svi područjima, od najbanalnijih stvari, tipa karata za euro pa do burze, itd

&

Ko da je dalje bolje. Ajd javi gdje pa da idemo i mi…

Naloge sam stornirao. Ne kupujem vise nista!!! Sutra udaram bid! U petak hocu lovu na tekuci. ZTM vise ne kupujem jer ocigledno NEMA SVRHE! Ja predlazem strajk!!!

Dva tjedna se maknimo sa burze. Tko hoce van neka sutra polupa bid. Ja hocu sigurno. I NE kupujem nista do daljnjeg. Pa neka si trguju medju sobom. Staroj i zeni vadim lovu iz fondova sutra. E sada sam fakat puko!!![/b] [angry] [angry] [angry]

Lopovluk na sve strane!!!! I to ne rafiniran nego bezobrazan i to po sistemu “tko nam sto moze a lovu cemo vam maznuti i ko vas j@be”!!!

E pa ja NEDAM!!! [angry] [angry]

A mogao bi i na ZSE osobno da mi vrate pare za ovaj krs od softvera!!!!

skype - ivek1234

New Report

Close