Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dali ti deimos radiš u fondu,puno ih braniš,jesi se okoristio

Je, bas sam se usrecio, uspjeli mi izbit 5-6% portfelja, nabijem ih… [lol]
A jos su mi i sa penzijom u minusu.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Anyway, ta lova nije otisla sa burze, samo je promjenila ruke – iz OIF-ova u OMF-ove. Za razliku recimo od IPO HT-a, tko zna kolko je tu likvidnosti na kraju otislo drzavi u ruke.

Jozo Međed: ” … dali ti deimos radiš u fondu,puno ih braniš,jesi se okoristio ” Je, bas sam se usrecio, uspjeli mi izbit 5-6% portfelja, nabijem ih… [lol] A jos su mi i sa penzijom u minusu.

baš su banda,možda bi goli otok pomogao da ih se dovede u red

Za ovo sa portfeljem sam si sam kriv, a nadam se da ce OMF-ovi jeftino kupit od ovih stranaca sto bjeze pa ce biti ljepi plus na penziji…
[lol] [thumbsup]

A vi bi kolege zaradjivali bez motike, i jos da nema straha i rizika?

Nije problem u meni, ja sam se za mojim parama natrčao i evo sad odmaram jer me noge bole. Problem je u onima koji su podizali kredite da bi zaradili neku kunu. Njih su baš prevarili i njihovo oteli, moje nisu.

Evo nesto korisno i poucno u ova teska vremena…..

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Dnevnik prošao. O burzi i prevari mirovinskih fondova niti riječi. Kada je trebalo uništavati Hrvatske građane HTV se trudio svake večeri sa svojim analitičarima, plaćenim i potplaćenim, a sad kad je trebalo objasniti narodu tko ih je pokrao, sada šute. [angry]

misko: ” … A šta je s tim skrivenim nalozima, gdje je to propisano? ” Ako nije zabranjeno, dopusteno je.

Fizičke osobe mogu radit sve što nije zabranjeno zakonom, a pravne osobe smiju radit samo ono što im je dopušteno zakonom.

Only God, Muammar and Libya!

Nitko iz Hanfe ne spominje koji su fondovi rušili cijene na HT-u i INA-i kako bi knock-autirani certifikati. Zašto se to ne istraži i javno ne objavi.[undecid]

deimos: ” misko: ” … A šta je s tim skrivenim nalozima, gdje je to propisano? ” Ako nije zabranjeno, dopusteno je. ” Fizičke osobe mogu radit sve što nije zabranjeno zakonom, a pravne osobe smiju radit samo ono što im je dopušteno zakonom.

Ali ja još uvijek nisam dobio odgovor na svoje pitanje, gdje je to propisano, kojim zakonom ili propisom je uređeno trgovanje skrivenim nalozima? Ajde budite konkretni u odgovorima, a ne cinični, sarkastični, i još svašta nešto na “…ični”. Hvala

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Svatko ko je trgovao na osnovu povlaštenih informacija radija je protuzakonitu rabotu,zato nemojte zaglađivat stvari.Mislim da ima puno posla za Hanfu i za policiju.

Nitko iz Hanfe ne spominje koji su fondovi rušili cijene na HT-u i INA-i kako bi knock-autirani certifikati. Zašto se to ne istraži i javno ne objavi.[undecid]

Pa ako ti vec nije jasno, makni se s burze kolega.

Svi su povezani na nekoj razini, i prije ili kasnije razine se isprepletu i to je to. Moze nadrapat neki sitni broker “ups, podsjeca li Vas ovo na Societe?” a glavne mutikase pije fina vina skupa.
Jasnije?[embarass]

AZ? Hvala, ne.

New Report

Close