Na mojoj gledalici piše ovako:
Crobex: 4203.76 Promjena: 0.93%
Ja sam vrlo zadovoljan. Ako ovako nastavimo ovaj tjedan, to će biti fenomenalno.
Lagano gore, bez odbijanaca i turbulencija.
uz ukljucivanje OIFova i OMFova bit ce to jos bolje.
Razgovarao sam danas s ljudima jednog fonda, vele da su suzdrzani zbog Kosova, cekaju, sto se vidi i po prometu.
uz ukljucivanje OIFova i OMFova bit ce to jos bolje. Razgovarao sam danas s ljudima jednog fonda, vele da su suzdrzani zbog Kosova, cekaju, sto se vidi i po prometu.
Ako si razgovarao s OMF, odma ih tuži samodolu
[lol]
jel ko zna kakav je profil tipičnog hrvatskog fond managera? [smiley]
Neznam, ali sam nakon duzeg proucavanja razvio kompjuterski algoritam koji ga dobro opisuje:
1: if PunoNovacaNaRacunu:
KupiStoStignes();
if MaloNovacaNaRacunu:
ProdajStoStignes();
goto 1:
nema if prodajna
nema if prodajna
To ama bas nikada ne smije biti kriteriji za kupnju ili prodaju.
Mlad, zgodan.
Visok.
Tamnija kosa.
Dize 100 na benchu.
BMW
Mijenja zene po svakoj banci.
Voli narodnjake.
Kakvo je ovo pitanje?
odlično je pitanje jer…
upravo si opiso štefa iz klinča sela! [lol]
i to su nam fond manageri! [lol] [lol] [lol]
[lol] [lol] [lol]
Pa ti se zezas…..
[lol] [lol] [lol]
evo mog misljenja:
bio ja u Ilirici, da malo trgujem preko njih.
Dode neki mali napuhani brokercic (Gucci remen, ruzicasta lacosta kosulja itd), i pita me preko one stvari koja pitanja imam za njega (trazio sam da se upoznam s covjekom koji mi pare misli hendlat).
A ja u staroj jakni, malo blatnjave cipele itd.
Frajer me nije h… niti 5 % dok mi nisam rekao iznos koji mislim uplatit, a onda kad je skuzio da sam ozbiljan je poceo pricati o svom prijatelju koji je ulozio 3 milje kuna, pa sada drhturi nad monitorom po cijele dane, pa kako nije burza za takve itd…..??? Te da ne kupujem Zdenku….?????
Eto kakav broker, valjda i takav fond manager. Inace nofce nikada nisam dao tamo poslije tog razgovora.
[tongue][lol] [lol]
Izneđu 25-30 god
Vozi auto jace srednje klase-ima ga na koristenje
Rado bi ubo dobrog komada-al mu ne ide jer nema pristup
Roditelji ga svako jutro cmoknu prije odlaska na posao-Pazi sine,znas da si tamo preko veze
Kupuje dionice od oka-onako ofrlje
Odgovara za greske,tatinom prijatelju koji mu sevi mamu
Razmislja o boljem poslu-uvjeren je da vrijedi
Voli iz svog ureda gledat kroz prozor-to mu daje snagu i moc
Prirodno je glup al je sretan u zivotu
To je to ,manje vise
Tako me ljuti ta lazna iskrenost tog Samodola.Fuj.Kaj se je on sad mislio reagirati i to na takav mekan nacin.Ma njega treba pod hitno smijeniti ili ga treba Uskok ispitati.Pa oni nama kradu novce a on tak mekano reagira.Zbog toga sto su to mirovinski fondovi,pa kaj onda.Kad je prije godinu dana ponistio jednu veliku ty]ransakciju iz glupih razloga u kojoj sam ja normalno nesto kupio jeftino, tad se je sijetio u roku tri dana ponistiti sve te transakcije i ja sam popusio veliku lovu.Zbog neke brokerske kuce koja je muljala sa nalozima….A sad ga je strah da ponisti sve transakcije u zadnjih tri tjedna pa da vidimo kak su se neki obogatili na pokvaren nacin a neke su osiromasili.Pa di je tu pravda.Njega treba pod hitno smijeniti.