Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivek skuplja na CROBEX 4200, a na 3900 mu je bilo skupo. E Ivek, Ivek, u laži su kratke noge.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ivek skuplja na CROBEX 4200, a na 3900 mu je bilo skupo. E Ivek, Ivek, u laži su kratke noge.

Labud je jos tu. Nisam siguran da bum dugo unutra. 1 dionica za FI pa bjezim van. Tvoje primjedbe su mi uvijek drage!! [thumbsup][wink]

skype - ivek1234

Labud je jos tu. Nisam siguran da bum dugo unutra. 1 dionica za FI pa bjezim van. Tvoje primjedbe su mi uvijek drage!! [thumbsup][wink]

Hvala, i meni tvoje.[kiss]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sutra idem na pbz Zagreb Indoors, tamo će biti zanimljivije

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Vidi se da nemaš pojma o investiranju. Ne govorim da je ivekova taktika OK, pače, uopće ne znam što radi. Ali ponekada je bolje platiti 20% skuplje, pa biti siguran u trend, nego 20% jeftinije, pa se tresti hoće li te pogoditi padajući noževi.

I love the Smell of Profits in the Morning

kako to primijeniti trenutno na indg, pitanje je sad?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kako to primijeniti trenutno na indg, pitanje je sad?

nikako, to je trebalo primjenjivati davnih dana … sada treba razmišljati o novcu koji ćemo strpati galincu u džep …

I love the Smell of Profits in the Morning

[rolleyes][rolleyes]

Danas se lijepo zeleni nadam se da će pri kraju još malo porasti , i imamo solidne temelje za sutra nastaviti rast.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Pada li danas samo kod nas burza s razlogom… ili nas mirovinci osim što su nas dosad vukli za nos …poćeli i g.zit!'[lol] [lol] [lol]

POKRET OTPORA

super24: ” kako to primijeniti trenutno na indg, pitanje je sad?” nikako, to je trebalo primjenjivati davnih dana … sada treba razmišljati o novcu koji ćemo strpati galincu u džep …

pa ekipa sto je dokapitalizirala dug po 1000 komotno moze iznad 1500 polako pocet otpustat pokoju dionicu, pa onda opet kupovat po 1000.. obrtanje kapitala samo takvo.. ja sam se zaletio i kupio nesto po 1600-700 al to samo jer sam mislio da dokap samo sto nije.. sada samo opusteno[smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kud je promet nikakav još mi i pred kraj zablokirala gledalica[angry]

sto ce ti sad gledalica. nemas sto vidjeti na njoj…
kupio malo korfa, vira, …

New Report

Close