Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fin_čovjek: ” On i ivek su ti pozvani kod samodola[wink]. ” A koja svrha bilo sto pisati kada se doslovno nista ne dogadja….. Zatisje pred buru??? Samo pitanje u kojem smjeru…..

Pa PREMA GORE kolega !
Kaj got !

ovaj dan trebamo prekrižiti kao da nije niti bija!
sumorno i dosadno čak i na forumu![lol]

dan je pametniji od noći

ovo je znak da se stabilizira

crobex ipak klizi na dolje. trenutno + 0.99 %

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ne

jeli ovo sad gore stanje nego kad je bio rat kod nas,dal da prodam korfej,kupovo sam ga na 235kn jer su mi rekli da je to turistička najjača firma a sad je duplo pao.sad čujem da firma ima tri hotela i da ne posluju da su izbjeglice unutra

Ne znam odakle ti to: KORF ili DOM holding je većinski vlasnik jedne od ponajboljih turističkih kompanija u nas; između ostalog
Ja bi se na tvom mjestu naoružao srpljenjem

Na masu dionica je situacija u banani. Ako hoces kupiti ili prodavati – svejedno. Potuces prvih 5 sa par kila kuna i stjeras je u blokadu (up or down). Strasno. [cry]

ivek, ti si rekao danas kupovati ako se ne varam, znači vrebaš ali slabo ide…[lol]

Do nedavno je kupnja bila šuplja a sad i prodaja slabi pogotovo kod nelikvidnih dionica. KODT-r možeš dić 30% sa par desetaka tisuća što je smiješno do bola. Ako se do kraja dana ne desi neko iskrcavanje i do kraja tjedna bude stabilno mislim da bi mogli i do 5000 povuć.

Pozdrav!

ERNT- ULPL : 1: 0

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ivek, ti si rekao danas kupovati ako se ne varam, znači vrebaš ali slabo ide…[lol]

Skupljam, samo polako…. [cool]

skype - ivek1234

Skupljam, samo polako…. [cool]

Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.[wink]

ivek123:
” Skupljam, samo polako….

Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.

ivek123 je već kupio što je mislio…

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ivek123:
” Skupljam, samo polako….

Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.

ivek123 je već kupio što je mislio…

Nije jos. Malo ga muci likvidnost trzista i spread pa mora razbijati naloge u paramparcad….. [undecid]

skype - ivek1234

New Report

Close