fin_čovjek: ” On i ivek su ti pozvani kod samodola[wink]. ” A koja svrha bilo sto pisati kada se doslovno nista ne dogadja….. Zatisje pred buru??? Samo pitanje u kojem smjeru…..
Pa PREMA GORE kolega !
Kaj got !
ovaj dan trebamo prekrižiti kao da nije niti bija!
sumorno i dosadno čak i na forumu![lol]
crobex ipak klizi na dolje. trenutno + 0.99 %
Ne
jeli ovo sad gore stanje nego kad je bio rat kod nas,dal da prodam korfej,kupovo sam ga na 235kn jer su mi rekli da je to turistička najjača firma a sad je duplo pao.sad čujem da firma ima tri hotela i da ne posluju da su izbjeglice unutra
Ne znam odakle ti to: KORF ili DOM holding je većinski vlasnik jedne od ponajboljih turističkih kompanija u nas; između ostalog
Ja bi se na tvom mjestu naoružao srpljenjem
Na masu dionica je situacija u banani. Ako hoces kupiti ili prodavati – svejedno. Potuces prvih 5 sa par kila kuna i stjeras je u blokadu (up or down). Strasno. [cry]
ivek, ti si rekao danas kupovati ako se ne varam, znači vrebaš ali slabo ide…[lol]
Do nedavno je kupnja bila šuplja a sad i prodaja slabi pogotovo kod nelikvidnih dionica. KODT-r možeš dić 30% sa par desetaka tisuća što je smiješno do bola. Ako se do kraja dana ne desi neko iskrcavanje i do kraja tjedna bude stabilno mislim da bi mogli i do 5000 povuć.
Pozdrav!
ivek, ti si rekao danas kupovati ako se ne varam, znači vrebaš ali slabo ide…[lol]
Skupljam, samo polako…. [cool]
Skupljam, samo polako…. [cool]
Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.[wink]
ivek123:
” Skupljam, samo polako….
”
Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.
ivek123 je već kupio što je mislio…
ivek123:
” Skupljam, samo polako….
”
Ivek skuplja, ako ova izjava ne okrene trend stvarno ne znam što bi moglo.
ivek123 je već kupio što je mislio…
Nije jos. Malo ga muci likvidnost trzista i spread pa mora razbijati naloge u paramparcad….. [undecid]