Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mmstanic:

Ja sam za sada 32% CASH-R-A,možda skoknem u 60% i ja

Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…”

Ajmo jednu zanimljivu anketicu. Kome se koliko crveni u portfelju?

Ja sam na -9% [smiley8]

-4%, i to sa neocekivane strane, RIBA -10%… Al dobro, tko ne zeli izgubit nesto, nek oroci na banci…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ljudi evo i ja sam u malom minusu, ali nema veze doci cemo mi svi opet u plus. Samo pazite – gledajte ADRS kako danas na temelju fundamenata raste.

Ljudi necu vas vise gnjaviti, ali zadnji put vam govorim – slijedite rezultate i fundamente a ne navlakace, pa cete mirno spavati.

Vidite sto je pusiona na VSE danas, pa to je minus koji rasporedjen na deset dana izgleda grozno a kamoli u jednom danu!!

Poslovanje a ne mrtvi kapitali, drugovi investitori, he,he

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Pa ja sam mislio da si ti protiv Adrisa, tomo? Drago mi je da nisi! [smiley2]

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

By the way, ja sam u minusu 2,70%

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Ljudi necu vas vise gnjaviti, ali zadnji put vam govorim – slijedite rezultate i fundamente a ne navlakace, pa cete mirno spavati.

Svakako. Baci samo oko na po svemu uspjesne firme kao npr DLKV i KOEI koliko su pali u kratko vrijeme. Mozemo tu u tu skupinu dodati i ADPL (iako jos 3Q izvjesce nije izaslo, ali 1H im je, po meni, prekrasno). Sve ovih dana pada bez obzira na fundamente.

Ja sam za ovaj mjesec u minusu 6,23%. Portfelj dionice 93%.

Ja sam u minusu skoro 20%. Sto prije prodje ova euforija sa INOM to bolje za nas.

Sutra idem u shooping. Danas su indexi dosta pali ali ohrabrujuće je da su prometi mizerni. Pogledajte AGMM bid 2002 kn. Prošlo par komada na 2024. Teško će biti nešto ekstra jeftino kupiti pa se najbolje postaviti na bid do kraja tjedna ako nešto upadne. Gledam Belje 241 kn. Ako se ostvare Todine riječi da će prihodi za 2006 biti 800mil. kn prodavat ćemo ga na 400 kn… Primjera ima na desetke. Od INE definitivno odustajem. Navlakuša u stilu. Bit će plača ako se fondovi ne uključe u igru pošto im ništa neće preostati od penzića a ljudi kupe dionice po 1900 kn. Do kraja godine +10% na običnim dionicama zicer. A onda INA kada bude prihvatljivija. Pozdrav.

I love the smell of napalm in the morning...

Kad već govorimo o stanju portfelja moj je ovaj mjesec -8,42% s današnjim danom. Najveći minus na Ipko, Sppl, Pljk, Diok, Tep, Hdel, Prfc, Pdba i Tnsa. Većina ostalih također u minusu.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ja na nuli sa DDJM, BLJE i PTKM lijepi minus..[Al neće više dugo..[smiley1][smiley2]

http://www.poslovni.hr/26799.aspx

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Treba izdržati još dva puta po sedam dana, tako mi govori moj vrač Ludi Konj. Nakon toga stvari kreću na bolje.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close