ovo je danas čista psihološka reakcija na vijest o samodolovoj prijetnji mirovincima, mali osjetili da imaju zaštitu i krenuli kupovati, a fondovi se uvrijeđeno povukli, ali se ne usude baš ni rušiti, pa ispao dobar rast na mini-transakcijama.
Odlican post
[thumbsup]
Tisko: dobro je da se pokupilo ovo na 5200, a ne da se dalje guralo dolje.
U ovakvom stanju tržišta , i ovo je dobro, ap nisi valjda očekivao sumanuto lupanje fondova pream gore
ovo je danas čista psihološka reakcija na vijest o samodolovoj prijetnji mirovincima, mali osjetili da imaju zaštitu i krenuli kupovati, a fondovi se uvrijeđeno povukli, ali se ne usude baš ni rušiti, pa ispao dobar rast na mini-transakcijama.
kaze sanader da nista ne ohrabruje tako jako kao sto ohrabruje nekaznjeni zlocin…
trebali bi krenuti u akciju sankcioniranja managera iz mirovinskih fondova.
Lako su zamjenjivi jer tak i tak ne razumiju sto trebaju raditi i koja im je uloga na trzistu…
Majstor koji prodaje neumoran na JDPL, stalno nadodaje na ovaj nalog 190 komada na prodaju, kako ga tko skine on podeblja.[lol]
642,97 kn – 190 kom odlučio je čvrsto braniti ovu granicu.
maito Saladin: ” maito: ” evo i atlas u blokadi (sa jednom protrgovanom dionicom) ” taj upravo razgovara sa Hanfom! ” ja se toplo nadam… od kada je zabranjeno lupanje po asku?
nisam reko da je zabranjeno, samo da su ga nazvali jesu!, znam iz iskustva 🙂
Ovo je odbijanac reakcija zbog većeg pada u petak [smiley].
rokoch:
”
maito Saladin: ” maito: ” evo i atlas u blokadi (sa jednom protrgovanom dionicom) ” taj upravo razgovara sa Hanfom! ” ja se toplo nadam… od kada je zabranjeno lupanje po asku?
”
nisam reko da je zabranjeno, samo da su ga nazvali jesu!, znam iz iskustva 🙂
Hoćeš reći da si i ti radil slične stvari [proud]…
gorgija: ” ovo je danas čista psihološka reakcija na vijest o samodolovoj prijetnji mirovincima, mali osjetili da imaju zaštitu i krenuli kupovati, a fondovi se uvrijeđeno povukli, ali se ne usude baš ni rušiti, pa ispao dobar rast na mini-transakcijama. ” Odlican post [thumbsup]
nije li sastanak bio u cetvrtak a kako smo onda padali u petak?
fondovi ce reagirati na nacin da nece stavljati blokade na prodaji da ruse cijene i tako 60 dana i haj haj prici je kraj.
Nakon ovakve vijesti JANAF se čeka na bidu ???
Pa da čovjek ne povjeruje !
rokoch: ” maito Saladin: ” maito: ” evo i atlas u blokadi (sa jednom protrgovanom dionicom) ” taj upravo razgovara sa Hanfom! ” ja se toplo nadam… od kada je zabranjeno lupanje po asku? ” nisam reko da je zabranjeno, samo da su ga nazvali jesu!, znam iz iskustva 🙂
I čime se prijete u tom slučaju?
Nema više sladolada za saladina ili nešto slično?
Pa nije niko kriv što je stanje kupnje i prodaje takvo da sa jednom transakcijom po asku idemo u gornju blokadu a sa jednom transakcijom po bidu u donju. (ne znam konkretno za ovaj slučaj sa atlasom jer ne pratim, ali bilo je i ovakvih situacija na manje likvidnim dionicama dosta)
sakai: ” gorgija: ” ovo je danas čista psihološka reakcija na vijest o samodolovoj prijetnji mirovincima, mali osjetili da imaju zaštitu i krenuli kupovati, a fondovi se uvrijeđeno povukli, ali se ne usude baš ni rušiti, pa ispao dobar rast na mini-transakcijama. ” Odlican post [thumbsup] ” nije li sastanak bio u cetvrtak a kako smo onda padali u petak? fondovi ce reagirati na nacin da nece stavljati blokade na prodaji da ruse cijene i tako 60 dana i haj haj prici je kraj.
ha ha svi sve znaju, mozda fondovi gledaju da li ce biti istresanja malih prema dolje, pa čekaju
[lol]